Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 20:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Napoca Dome
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Universitatea Cluj-Napoca Floc Atlètic
U 523 Tactiek 5 df
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 9
60 gemiddelde waardering 66.1
very good Schieten formidable
solid Passen very good
formidable Verdedigen formidable


8e minuut.
Kupcik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulikowski geeft een hoge lob. Pavlenko springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mowlik is nu in balbezit. Mowlik passt de bal met de wreef. Zamfir met een sublieme pass. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kulikowski probeert naar een medespeler te passen. Kupcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupcik passt de bal in één keer door. Pavlenko is nu in balbezit. Pavlenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ronaldo kopt de bal weg. Cywiński is nu in balbezit. Hirata onderschept slim de pass. Hirata draait met de bal, schiet en ... Oña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Floc Atlètic 1:0

32e minuut.
Sruthi passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Aguado is nu in balbezit. Met opzet legt Mowlik zijn tegenspeler op de grond. Mowlik krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Pavlenko rent richting de bal. Ronaldo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pavlenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Kulikowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Mincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ninoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă onderschept slim de pass. Mincă draait met de bal, schiet en ... Czyż kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Sruthi speelt de bal door. Klungelig pakt Mowlik de bal. Mowlik geeft de bal voor. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Oña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Floc Atlètic 2:0

41e minuut.
Mincă controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ninoiu neemt vlug de vrije trap. Zamfir kopt de bal weg. Mowlik rent richting de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Floc Atlètic 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 49%, Floc Atlètic 51%.
Universitatea Cluj-Napoca - Floc Atlètic 3:0

60e minuut.
Kupcik met de inworp. Sruthi rent richting de bal. Kciuk onderschept slim de pass. Kciuk geeft de bal voor. Mincă springt en kopt de bal. Czyż bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Floc Atlètic 3:1

64e minuut.
Kciuk rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib verovert de bal door een tackle van achteren. Marin is nu in balbezit. Mincă onderschept slim de pass. Mincă schiet op doel. Czyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Axelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir verovert de bal door een tackle van achteren. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Oña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Floc Atlètic 4:1

80e minuut.
Gioga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kupcik geeft de bal voor. Pavlenko rent richting de bal. Pavlenko draait met de bal, schiet en ... Czyż maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Floc Atlètic 4:2

86e minuut.
Axelsson is nu in balbezit. Axelsson geeft de bal voor. Pavlenko is nu in balbezit. Pavlenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 60%, Floc Atlètic 40%.
Universitatea Cluj-Napoca - Floc Atlètic 4:2