Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: K Förum
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2822
CF K Kickreker
1 Tactiek 442 classic
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 39
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
average Verdedigen average


9e minuut.
Villarreal kopt de bal weg. Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mecseki. Entrialgo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villarreal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moure bokst de bal weg.

10e minuut.
González Maestre bereikt de bal nog maar net als eerste. González Maestre geeft een lange en hoge pass. Entrialgo rent richting de bal. Entrialgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF K - Kickreker 1:0

18e minuut.
Cohn met een sublieme pass. Hruşcă is nu in balbezit. Nilă verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF K - Kickreker 1:1

26e minuut.
Fąfara passt de bal met de wreef. Cohn is nu in balbezit. Perroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohn verovert de bal door een tackle van achteren. Cohn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Guilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilera geeft de bal voor. da Silva kopt de bal weg. Cohn rent richting de bal. Cohn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Pérez Alonso kopt de bal weg. Daar is Ottone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Entrialgo schiet op doel. Moure maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF K - Kickreker 2:1

35e minuut.
Hruşcă passt de bal met de wreef. Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mecseki. Entrialgo raakt geblesseerd tijdens het duel. Charlet met een snel genomen vrije trap. Moure verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pérez Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Alonso schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mecseki probeert de bal aan de voet te houden. Entrialgo rent richting de bal. Mecseki begaat een overtreding. Mecseki krijgt een gele kaart.

42e minuut.
da Silva geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González Maestre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Charlet is nu in balbezit. Charlet geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF K 46%, Kickreker 54%.
CF K - Kickreker 2:1

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Charlet de bal onder controle te krijgen. Dąbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbal met een sublieme pass. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Fąfara is nu in balbezit. Fąfara met een sublieme pass. Cohn is nu in balbezit. Cohn haalt uit met een fantastische trap. Laraudogoitia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF K - Kickreker 2:2

85e minuut.
Mecseki verovert de bal door een tackle van achteren. Mecseki geeft de bal voor. Inworp. Armenta Fernández met een snelle inworp. Villarreal geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Guilera verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbal verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbal probeert naar een medespeler te passen. Cohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF K - Kickreker 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF K 60%, Kickreker 40%.
CF K - Kickreker 2:3