Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Cristal -- Peru KS Aluminium Konin
New CCU_td_1.6 Tactiek Kerson2
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 37.9
incredible Schieten average
excellent Passen good
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
Coruja is nu in balbezit. Mariátegui onderschept slim de pass. Mariátegui passt de bal zonder na te denken. Daar is Zúńiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zúńiga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Arresti speelt de bal door. Mariátegui rent richting de bal. Mariátegui met een sublieme pass. Zúńiga heeft problemen om de bal te vangen. Zúńiga schiet op doel. Klepacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Mariátegui rent richting de bal. Mariátegui geeft de bal voor. Coruja heeft problemen om de bal te vangen. Zúńiga is nu in balbezit. Zúńiga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - KS Aluminium Konin 1:0

14e minuut.
Ramírez speelt de bal door. Zúńiga rent richting de bal. Coruja begaat een overtreding. Coruja krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Oleksy rent richting de bal. Oleksy geeft een lange en hoge pass. Zúńiga rent richting de bal. Zúńiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - KS Aluminium Konin 2:0

20e minuut.
Mariátegui rent richting de bal. Mariátegui passt de bal zonder na te denken. Zúńiga rent richting de bal. Zúńiga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - KS Aluminium Konin 3:0

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oleksy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grnčarov speelt de bal door. Klungelig pakt Mariátegui de bal. Mariátegui haalt uit met een fantastische trap. Klepacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Daar is Mariátegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coruja rent richting de bal. Mariátegui onderschept slim de pass. Mariátegui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - KS Aluminium Konin 4:0

36e minuut.
Grnčarov rent richting de bal. Grnčarov passt de bal met de wreef. Zúńiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúńiga schiet op doel. Klepacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mariátegui is nu in balbezit. Coruja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariátegui onderschept slim de pass. Mariátegui haalt uit met een fantastische trap. Klepacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - KS Aluminium Konin 5:0

41e minuut.
Grnčarov passt de bal met de wreef. Ramírez rent richting de bal. Ramírez passt de bal met de wreef. Mariátegui rent richting de bal. Mariátegui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Śruba speelt de bal door. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Mariátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariátegui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 29%, KS Aluminium Konin 71%.
Sporting Cristal -- Peru - KS Aluminium Konin 5:0

46e minuut.
Di Pietro komt het veld opgelopen. Domuś komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ramírez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grnčarov is nu in balbezit. Grnčarov geeft de bal voor. Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietro draait met de bal, schiet en ... Klepacki bokst de bal weg.

49e minuut.
Grnčarov passt de bal met de wreef. Oleksy met een sublieme pass. Grnčarov rent richting de bal. Grnčarov geeft een hoge lob. Di Pietro springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Domuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleksy bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleksy passt de bal in één keer door. Domuś rent richting de bal. Domuś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coruja verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oleksy zal de hoekschop nemen. Di Pietro kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Śruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grnčarov verovert de bal door een tackle van achteren. Grnčarov passt de bal in één keer door. Di Pietro rent richting de bal. Di Pietro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Ramírez passt de bal met de wreef. Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietro draait met de bal, schiet en ... Klepacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - KS Aluminium Konin 6:0

55e minuut.
Bazán verovert de bal door een tackle van achteren. Bazán passt de bal met de wreef. Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietro haalt uit met een fantastische trap. Klepacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Di Pietro is nu in balbezit. Di Pietro haalt uit met een fantastische trap. Klepacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - KS Aluminium Konin 7:0

60e minuut.
Klungelig pakt Bazán de bal. Gallegos geeft een hoge lob. Di Pietro is nu in balbezit. Di Pietro heeft problemen om de bal te vangen. Di Pietro draait met de bal, schiet en ... Klepacki bokst de bal weg.

63e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Ramírez passt de bal met de wreef. Di Pietro rent richting de bal. Di Pietro schiet op doel. Klepacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - KS Aluminium Konin 8:0

64e minuut.
Stegeman rent richting de bal. Stegeman passt de bal in één keer door. Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietro draait met de bal, schiet en ... Klepacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - KS Aluminium Konin 9:0

66e minuut.
Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui geeft de bal voor. Di Pietro rent richting de bal. Di Pietro schiet op doel. Klepacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - KS Aluminium Konin 10:0

68e minuut.
Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny geeft een lange en hoge pass. Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleksy is nu in balbezit. Oleksy geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Coruja met een sublieme pass. Semrau is nu in balbezit. Bobadilla met een sublieme pass. Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Domuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Domuś probeert naar een medespeler te passen. Coruja bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietro verovert de bal door een tackle van achteren. Di Pietro draait met de bal, schiet en ... Klepacki bokst de bal weg.

77e minuut.
Domuś rent richting de bal. Coruja bereikt de bal nog maar net als eerste. Domuś onderschept slim de pass. Domuś haalt uit met een fantastische trap. Klepacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - KS Aluminium Konin 11:0

79e minuut.
Czupryn rent richting de bal. Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Di Pietro rent richting de bal. Di Pietro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - KS Aluminium Konin 12:0

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Klepacki niet meer kan verder spelen. Koruc komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Stegeman verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oleksy met de inworp. Domuś rent richting de bal. Domuś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Śruba geeft de bal voor. Grnčarov kan de bal niet met de borst controleren. Grnčarov speelt de bal door. Domuś rent richting de bal. Domuś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oleksy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Di Pietro krijgt zijn hoofd ertegen. Koruc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - KS Aluminium Konin 13:0

88e minuut.
Klungelig pakt Śruba de bal. Grnčarov rent richting de bal. Grnčarov passt de bal in één keer door. Di Pietro is nu in balbezit. Di Pietro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Grzelak met een sublieme pass. Śruba is nu in balbezit. Domuś onderschept slim de pass. Domuś schiet op doel. Koruc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - KS Aluminium Konin 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 18%, KS Aluminium Konin 82%.
Sporting Cristal -- Peru - KS Aluminium Konin 14:0