Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: butifarras team Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6880
butifarras team Sance C.F.
BUTI Tactiek OFF443
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 39.1
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen matig
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Giesemann is nu in balbezit. Enache tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giesemann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kluivert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ruiz Moñino de bal. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ... García Begega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Sola geeft een lange en hoge pass. Inworp. Giesemann met de inworp. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Giesemann geeft een hoge lob. Ruiz Moñino krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bango bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bango is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gorlat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bango de bal. Hajdo rent richting de bal. Hajdo haalt uit met een fantastische trap. Hofmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kluivert probeert naar een medespeler te passen. Garcia probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Sance C.F. 1:0

14e minuut.
Vales heeft problemen om de bal te vangen. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia passt de bal in één keer door. Kluivert rent richting de bal. Kluivert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Klungelig pakt Garcia de bal. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Vales bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert onderschept slim de pass. Kluivert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Arbeláez onderschept slim de pass. Arbeláez probeert naar een medespeler te passen. Kluivert met een sublieme pass. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Inworp. Garcia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kluivert geeft een lange en hoge pass. Ruiz Moñino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Sance C.F. 2:0

29e minuut.
Gorlat probeert naar een medespeler te passen. Zincirkoparan speelt de bal door. Hajdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Sance C.F. 2:1

38e minuut.
Magro kopt de bal weg. de Pedro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garcia is nu in balbezit. Garcia haalt uit met een fantastische trap. García Begega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Sance C.F. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: butifarras team 43%, Sance C.F. 57%.
butifarras team - Sance C.F. 3:1

51e minuut.
Yus kan de bal niet met de borst controleren. Rzeźnik is nu in balbezit. Rzeźnik geeft de bal voor. Klungelig pakt Ruiz Moñino de bal. Ruiz Moñino haalt uit met een fantastische trap. García Begega bokst de bal weg.

53e minuut.
Sola geeft een lange en hoge pass. Zincirkoparan kopt de bal weg. Giesemann geeft een lange en hoge pass. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Sance C.F. 4:1

57e minuut.
Barth speelt de bal door. Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomi passt de bal zonder na te denken. Bango is nu in balbezit. Bango haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Sance C.F. 4:2

58e minuut.
Rzeźnik met een sublieme pass. Ruiz Moñino heeft problemen om de bal te vangen. Gorlat begaat een overtreding. Gorlat krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Gorlat is nu in balbezit. Kluivert verovert de bal door een tackle van achteren. Kluivert geeft een lange en hoge pass. Ruiz Moñino is nu in balbezit. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ... Paal! De bal raakt de paal. Daar is Ruiz Moñino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Sance C.F. 5:2

62e minuut.
Martínez Martínez speelt de bal door. Vales rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giesemann. Vales raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

66e minuut.
Hajdo is nu in balbezit. Hajdo passt de bal in één keer door. Yus is nu in balbezit. Yus draait met de bal, schiet en ... Hofmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Sance C.F. 5:3

70e minuut.
Enache verovert de bal door een tackle van achteren. Zincirkoparan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enache is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gorlat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arbeláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdo verovert de bal door een tackle van achteren. Bango is nu in balbezit. Bango schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kluivert probeert de bal aan de voet te houden. Zincirkoparan speelt de bal door. Enache rent richting de bal. Ruiz Moñino onderschept slim de pass. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ... García Begega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Hajdo geeft de bal voor. Bango rent richting de bal. Zincirkoparan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bango onderschept slim de pass. Bango draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Donzello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kluivert. Kluivert krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Giesemann geeft de bal voor. Donzello kopt de bal weg. Garcia rent richting de bal. Garcia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vales de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
butifarras team - Sance C.F. 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: butifarras team 38%, Sance C.F. 62%.
butifarras team - Sance C.F. 6:3