Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: WOJCIECHÓW Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
WOJCIECHÓW Fc LFC
wa Tactiek paw
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 41.6
excellent Schieten adequate
average Passen adequate
solid Verdedigen solid


9e minuut.
Feldmann met een snelle inworp. Lammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lammi geeft een lange en hoge pass. Pútanko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - Fc LFC 1:0

14e minuut.
Feldmann met de inworp. Moţoc rent richting de bal. Moţoc passt de bal zonder na te denken. Rivelato is nu in balbezit. Rivelato draait met de bal, schiet en ... Vaccaroni bokst de bal weg.

18e minuut.
Moţoc speelt de bal door. Klungelig pakt Rivelato de bal. Rivelato probeert naar een medespeler te passen. Cieślar rent richting de bal. Cieślar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Moţoc onderschept slim de pass. Moţoc met een sublieme pass. Rivelato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivelato geeft de bal voor. Vaccaroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Szczęśniak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WOJCIECHÓW - Fc LFC 1:1

29e minuut.
Feldmann kan de bal niet met de borst controleren. Daish rent richting de bal. Feldmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Feldmann krijgt een gele kaart. Daish is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daish zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rivelato probeert naar een medespeler te passen. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOJCIECHÓW 56%, Fc LFC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WOJCIECHÓW - Fc LFC 1:1

49e minuut.
Monzón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Panario komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Feldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldmann geeft de bal voor. Yutong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yutong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - Fc LFC 2:1

57e minuut.
Vidal kopt de bal weg. Maguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguinho passt de bal zonder na te denken. Canas is nu in balbezit. Canas geeft een lange en hoge pass. Paal!

62e minuut.
Helanen probeert naar een medespeler te passen. Lammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lammi passt de bal met de wreef. Pútanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pútanko schiet op doel. Găman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Lammi verovert de bal door een tackle van achteren. Lammi geeft een lange en hoge pass. Daar is Jędrzejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pútanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pútanko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - Fc LFC 3:1

68e minuut.
Găman trapt de bal weg. Lammi kopt de bal weg. Klungelig pakt Yutong de bal. Pútanko rent richting de bal. Pútanko schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Tähtioja speelt de bal door. Moţoc rent richting de bal. Lammi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lammi krijgt een gele kaart. Moţoc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moţoc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szczęśniak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Doeltrap. Jakubczak komt het veld opgelopen. Chitic komt het veld opgelopen. Skjærvold komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Helanen kopt de bal weg. Lammi is nu in balbezit. Lammi speelt de bal door. Jakubczak is nu in balbezit. Jakubczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lammi onderschept slim de pass. Lammi probeert naar een medespeler te passen. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - Fc LFC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOJCIECHÓW 44%, Fc LFC 56%.
WOJCIECHÓW - Fc LFC 4:1