Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE Floc Atlètic
P3D Tactiek doble pivot
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 13
63.4 gemiddelde waardering 65
outstanding Schieten formidable
formidable Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


7e minuut.
Kulikowski passt de bal in één keer door. Stuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuber probeert naar een medespeler te passen. Mincă is nu in balbezit. Mincă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Ardelean is nu in balbezit. Kominek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ardelean is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cywiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Krzyżok de bal. Tazi rent richting de bal. Tazi geeft de bal voor. Nilipiuk bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Accollo neemt de hoekschop. Kominek springt en kopt de bal. Oña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
saban is nu in balbezit. Stuber verovert de bal door een tackle van achteren. Pastorčić begaat een overtreding. Pastorčić krijgt een gele kaart.

38e minuut.
saban kopt de bal weg. Rodríguez Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Englaro. Englaro krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Kciuk passt de bal zonder na te denken. Kupcik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlenko verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlenko schiet op doel. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Oña probeert naar een medespeler te passen. Englaro kopt de bal weg. Klungelig pakt Krzyżok de bal. Mincă rent richting de bal. Mincă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 49%, Floc Atlètic 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Floc Atlètic 0:0

46e minuut.
Stuber is nu in balbezit. Stuber passt de bal zonder na te denken. Pantilimon rent richting de bal. Kupcik onderschept slim de pass. Kupcik schiet op doel. Dziewicki bokst de bal weg.

48e minuut.
Tazi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Városi probeert de bal met de borst te controleren. Nilipiuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nilipiuk krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pantilimon zijn tegenspeler op de grond. Kciuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Kciuk met een snel genomen vrije trap. Daar is saban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mincă is nu in balbezit. Mincă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Pastorčić met een sublieme pass. Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Englaro. Mincă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mincă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

62e minuut.
Nilipiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Nilipiuk passt de bal in één keer door. Accollo rent richting de bal. Accollo geeft een lange en hoge pass. Nilipiuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Oña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kominek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Floc Atlètic 1:0

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Nilipiuk de bal onder controle te krijgen. Accollo is nu in balbezit. Accollo geeft de bal voor. Kominek maakt een snoekduik en kopt de bal. Oña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Floc Atlètic 2:0

70e minuut.
Városi kan de bal niet met de borst controleren. Nilipiuk met een sublieme pass. Accollo is nu in balbezit. Accollo passt de bal met de wreef. Nilipiuk is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kominek rent richting de bal. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuber maakt een afschuwelijke overtreding. Stuber krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Englaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Piera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Accollo rent richting de bal. Accollo passt de bal zonder na te denken. Nilipiuk rent richting de bal. Nilipiuk draait met de bal, schiet en ... Oña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kominek de bal. Kominek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Floc Atlètic 3:0

78e minuut.
Englaro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nilipiuk kopt de bal weg. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek onderschept slim de pass. Kominek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Buitenspel voor Mincă. Goede buitenspelval van de verdediging. Lämsä komt het veld opgelopen. Kania komt het veld opgelopen. Chávez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 50%, Floc Atlètic 50%.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Floc Atlètic 3:0