Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Los Tibieros Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2012
Los Tibieros Chatran F.C
nodess Tactiek p.1
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 41.2
adequate Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Carciola bereikt de bal nog maar net als eerste. Carciola passt de bal zonder na te denken. Dejko met een sublieme pass. Nemcov rent richting de bal. Nemcov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pangraţiu rent richting de bal. Dejko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pangraţiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Pangraţiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piaget kopt de bal weg. Barczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Rokotovich is nu in balbezit. Rokotovich probeert naar een medespeler te passen. Piaget probeert naar een medespeler te passen. Shesterniov is nu in balbezit. Shesterniov haalt uit met een fantastische trap. Barczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Tano is nu in balbezit. Wolanik verovert de bal door een tackle van achteren. Wolanik probeert naar een medespeler te passen. Nemcov rent richting de bal. Nemcov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Chatran F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tibieros 57%, Chatran F.C 43%.
Los Tibieros - Chatran F.C 0:1

60e minuut.
Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu speelt de bal door. Ţărus rent richting de bal. Shesterniov onderschept slim de pass. Shesterniov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Tibieros - Chatran F.C 1:1

73e minuut.
Carciola passt de bal met de wreef. Shesterniov bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicz rent richting de bal. Shesterniov onderschept slim de pass. Shesterniov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

90e minuut.
Gherghelejiu is nu in balbezit. Rokotovich onderschept slim de pass. Rokotovich geeft een hoge lob. Shesterniov rent richting de bal. Shesterniov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - Chatran F.C 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tibieros 49%, Chatran F.C 51%.
Los Tibieros - Chatran F.C 2:1