Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Marmotas Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 862
Marmotas Łowcy Leszczy
54321 Tactiek 532
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 23.5
excellent Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Inworp. Sotero met de inworp. Furlan geeft de bal voor. Alba is nu in balbezit. Alba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Doeltrap. Bartoszek trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Kubik de bal. Vergara rent richting de bal. Vergara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Paderewski rent richting de bal. Alba onderschept slim de pass. Motyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba onderschept slim de pass. Alba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Laguna probeert naar een medespeler te passen. Pengő is nu in balbezit. Pengő passt de bal zonder na te denken. Vergara rent richting de bal. Vergara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vergara passt de bal met de wreef. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan passt de bal zonder na te denken. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sotero neemt de hoekschop. Niemyty rent richting de bal. Pengő bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengő haalt uit met een fantastische trap. Bartoszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilaró zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alba is nu in balbezit. Alba geeft een hoge lob. Vergara krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Łowcy Leszczy 1:0

22e minuut.
Deijl probeert naar een medespeler te passen. Sotero met een sublieme pass. Alba rent richting de bal. Pengő probeert naar een medespeler te passen. Sotero geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Laguna kopt de bal weg. Deijl rent richting de bal. Deijl speelt de bal door. Vergara is nu in balbezit. Vergara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Łowcy Leszczy 2:0

25e minuut.
Pengő passt de bal zonder na te denken. Alba is nu in balbezit. Alba passt de bal in één keer door. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Furlan passt de bal in één keer door. Laguna heeft problemen om de bal te vangen. Sotero met een sublieme pass. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Pelizzaro probeert naar een medespeler te passen. Vilaró is nu in balbezit. Vilaró passt de bal met de wreef. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vergara is nu in balbezit. Motyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyliński geeft de bal voor. Vergara is nu in balbezit. Vergara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. Bartoszek trapt de bal weg van het doel. Pengő speelt de bal door. Vergara is nu in balbezit. Vergara haalt uit met een fantastische trap. Bartoszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vergara is nu in balbezit. Vergara schiet op doel. Bartoszek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Łowcy Leszczy 3:0

37e minuut.
Sierotnik met een sublieme pass. Rzepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara rent richting de bal. Vergara draait met de bal, schiet en ... Bartoszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Łowcy Leszczy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marmotas 24%, Łowcy Leszczy 76%.
Marmotas - Łowcy Leszczy 4:0

47e minuut.
Laguna met een sublieme pass. Niemyty is nu in balbezit. Pengő met een sublieme pass. Vergara heeft problemen om de bal te vangen. Vergara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Łowcy Leszczy 5:0

50e minuut.
Pruban rent richting de bal. Pruban met een sublieme pass. Koń bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara verovert de bal door een tackle van achteren. Vergara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Vergara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peixeiro komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Sotero probeert naar een medespeler te passen. Pengő rent richting de bal. Pengő passt de bal zonder na te denken. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro schiet op doel. Bartoszek bokst de bal weg.

54e minuut.
Sierotnik rent richting de bal. Sotero verovert de bal door een tackle van achteren. Sotero probeert naar een medespeler te passen. Peixeiro rent richting de bal. Peixeiro haalt uit met een fantastische trap. Bartoszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sotero. Kubik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

61e minuut.
Koń is nu in balbezit. Deijl onderschept slim de pass. Deijl passt de bal in één keer door. Peixeiro rent richting de bal. Peixeiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Motyliński geeft een hoge lob. Inworp. Furlan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pengő rent richting de bal. Pengő haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Bartoszek trapt de bal weg. Daar is Niemyty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alba rent richting de bal. Alba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łukasiak komt het veld opgelopen. Grabarczyk komt het veld opgelopen. Łach komt het veld opgelopen. Petrzak komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Sotero is nu in balbezit. Sotero passt de bal zonder na te denken. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Łowcy Leszczy 6:0

67e minuut.
Furlan rent richting de bal. Furlan geeft de bal voor. Pruban probeert de bal aan de voet te houden. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro schiet op doel. Bartoszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Łowcy Leszczy 7:0

69e minuut.
Bartoszek geeft een lange en hoge pass. Deijl kopt de bal weg. Klungelig pakt Pruban de bal. Peixeiro rent richting de bal. Peixeiro haalt uit met een fantastische trap. Bartoszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Deijl verovert de bal door een tackle van achteren. Deijl passt de bal in één keer door. Kubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Peixeiro draait met de bal, schiet en ... Bartoszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Łowcy Leszczy 8:0

88e minuut.
Furlan rent richting de bal. Furlan passt de bal in één keer door. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Łowcy Leszczy 9:0

89e minuut.
Týnský rent richting de bal. Týnský passt de bal zonder na te denken. Pengő probeert naar een medespeler te passen. Alba is nu in balbezit. Alba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marmotas 24%, Łowcy Leszczy 76%.
Marmotas - Łowcy Leszczy 9:0