Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-19 18:22
  • Competitiewedstrijd: V cup
  • Stadion: Valhalla AG Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7031
Valhalla AG V
ss Tactiek 3o
59% Balbezit 41%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 41.5
very good Schieten very good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen weak


6e minuut.
Liga is nu in balbezit. Liga passt de bal in één keer door. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu schiet op doel. Esca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Syrjäkoski heeft problemen om de bal te vangen. Bocaş rent richting de bal. Syrjäkoski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Syrjäkoski krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Ausina geeft een lange en hoge pass. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Šikal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Šikal is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Arsenie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arsenie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Bocaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuca passt de bal zonder na te denken. Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Herghelegiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subocz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herghelegiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Corbea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ausina is nu in balbezit. Ausina passt de bal zonder na te denken. Liga is nu in balbezit. Liga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - V 0:1

31e minuut.
Tiuca rent richting de bal. Tiuca speelt de bal door. Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski draait met de bal, schiet en ... Gherea probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valhalla AG - V 1:1

33e minuut.
Bocaş rent richting de bal. Tiuca onderschept slim de pass. Tiuca speelt de bal door. Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Rodziewicz de bal onder controle te krijgen. Liga verovert de bal door een tackle van achteren. Liga haalt uit met een fantastische trap. Ausina probeert de bal aan de voet te houden. Esca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Blejan verovert de bal door een tackle van achteren. Blejan speelt de bal door. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - V 1:2

43e minuut.
Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu passt de bal in één keer door. Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga haalt uit met een fantastische trap. Esca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - V 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhalla AG 58%, V 42%.
Valhalla AG - V 1:3

55e minuut.
Liga passt de bal zonder na te denken. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ausina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ausina krijgt een gele kaart. Blejan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blejan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - V 1:4

60e minuut.
Syrjäkoski rent richting de bal. Tiuca is nu in balbezit. Tiuca speelt de bal door. Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - V 2:4

61e minuut.
Croitoru rent richting de bal. Herghelegiu verovert de bal door een tackle van achteren. Herghelegiu passt de bal zonder na te denken. Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga geeft een hoge lob. Esca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Croitoru passt de bal zonder na te denken. Tiuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuca probeert naar een medespeler te passen. Syrjäkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrjäkoski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - V 3:4

70e minuut.
Subocz met een sublieme pass. Croitoru rent richting de bal. Croitoru met een sublieme pass. Ganea is nu in balbezit. Ganea geeft een lange en hoge pass. Spiridon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Tiuca geeft een lange en hoge pass. Liga kopt de bal weg. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan heeft problemen om de bal te vangen. Blejan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ausina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. David komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Spiridon trapt de bal weg van het doel. Herghelegiu kopt de bal weg. Blejan is nu in balbezit. Blejan draait met de bal, schiet en ... Esca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - V 3:5

83e minuut.
Gherea geeft een hoge lob. Croitoru speelt de bal door. Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - V 4:5

87e minuut.
Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu geeft de bal voor. Liga kopt de bal weg. Blejan rent richting de bal. Blejan haalt uit met een fantastische trap. Esca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhalla AG 42%, V 58%.
Valhalla AG - V 4:5