Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:40
  • Competitiewedstrijd: Benek Cup
  • Stadion: White Pearl
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5917
White Nida Rangers Kasztelania Małogoszcz
Nida Black Tactiek Kasztelen Centra
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 52
excellent Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Łęgosz speelt de bal door. Sulák is nu in balbezit. Sulák geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mokrzycki de bal. Mokrzycki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Vyzantinos passt de bal in één keer door. Scándolo rent richting de bal. Scándolo passt de bal in één keer door. Crispín is nu in balbezit. Crispín draait met de bal, schiet en ... Uzal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - Kasztelania Małogoszcz 0:1

6e minuut.
Scándolo speelt de bal door. Sulák heeft problemen om de bal te vangen. Sulák probeert naar een medespeler te passen. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki schiet op doel. bin Mahamadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Szwajdych speelt de bal door. Smolík bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęgosz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łęgosz krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Bruzdewicz geeft een lange en hoge pass. Carewicz is nu in balbezit. Vyzantinos verovert de bal door een tackle van achteren. Vyzantinos geeft een lange en hoge pass. Mokrzycki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Smolík passt de bal in één keer door. Brčinović probeert naar een medespeler te passen. Crispín rent richting de bal. Crispín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - Kasztelania Małogoszcz 0:2

27e minuut.
Szwajdych rent richting de bal. Crispín bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap. Uzal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - Kasztelania Małogoszcz 0:3

28e minuut.
Łęgosz heeft problemen om de bal te vangen. Szwajdych rent richting de bal. Łęgosz maakt een afschuwelijke overtreding. Łęgosz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

41e minuut.
Bahadır met een sublieme pass. Sulák rent richting de bal. Sulák met een sublieme pass. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Descaveirado speelt de bal door. Sulák is nu in balbezit. Sulák probeert naar een medespeler te passen. Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Nida Rangers 53%, Kasztelania Małogoszcz 47%.
White Nida Rangers - Kasztelania Małogoszcz 0:3

46e minuut.
Mamduh komt het veld opgelopen. Valencia komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Mokrzycki speelt de bal door. Vyzantinos rent richting de bal. Vyzantinos passt de bal met de wreef. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Daar is Smolík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolík speelt de bal door. Szwajdych rent richting de bal. Szwajdych draait met de bal, schiet en ... Uzal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - Kasztelania Małogoszcz 0:4

50e minuut.
Valencia geeft een lange en hoge pass. Szwajdych is nu in balbezit. Bahadır legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szwajdych raakt geblesseerd tijdens het duel. Crispín zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Uzal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Crispín rent richting de bal. Crispín haalt uit met een fantastische trap. Uzal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Descaveirado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sulák met de inworp. Scándolo geeft de bal voor. Mokrzycki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mamduh kopt de bal weg. Inworp. Scándolo met een snelle inworp. Szwajdych is nu in balbezit. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valencia rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - Kasztelania Małogoszcz 0:5

56e minuut.
Scándolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolík onderschept slim de pass. Smolík met een sublieme pass. Szwajdych is nu in balbezit. Szwajdych schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Smolík de bal. Smolík passt de bal zonder na te denken. Szwajdych probeert naar een medespeler te passen. Crispín rent richting de bal. Crispín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bandhi probeert naar een medespeler te passen. Smolík met een sublieme pass. Szwajdych rent richting de bal. Szwajdych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - Kasztelania Małogoszcz 0:6

61e minuut.
Mokrzycki met een sublieme pass. Pereszlucha rent richting de bal. Crispín bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispín schiet op doel. Uzal bokst de bal weg.

62e minuut.
Gavala kopt de bal weg. Mamduh heeft problemen om de bal te vangen. Szwajdych is nu in balbezit. Szwajdych met een sublieme pass. Crispín bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Buonadonna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crispín is nu in balbezit. Met opzet legt Buonadonna zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Buonadonna moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Buonadonna schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
Scándolo probeert de bal aan de voet te houden. Mokrzycki met een sublieme pass. Mamduh speelt de bal door. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych draait met de bal, schiet en ... Uzal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Sulák passt de bal zonder na te denken. Mokrzycki rent richting de bal. Aleksandrov onderschept slim de pass. Pereszlucha verovert de bal door een tackle van achteren. Pereszlucha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
bin Mahamadi met een harde bal richting middenveld. Mamduh kopt de bal weg. Szwajdych is nu in balbezit. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap. Uzal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - Kasztelania Małogoszcz 0:7

81e minuut.
Sulák met de inworp. Scándolo rent richting de bal. Scándolo geeft een lange en hoge pass. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ... bin Mahamadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Bahadır geeft een hoge lob. Bandhi kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sulák met de inworp. Scándolo geeft een lange en hoge pass. bin Mahamadi bokst de bal weg. Mokrzycki rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sulák rent richting de bal. Sulák geeft een hoge lob. Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - Kasztelania Małogoszcz 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Nida Rangers 66%, Kasztelania Małogoszcz 34%.
White Nida Rangers - Kasztelania Małogoszcz 1:7