Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 18:22
  • Competitiewedstrijd: 2023
  • Stadion: FC Lacusteni Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2239
FC Lacusteni Red Lions FC
proba Tactiek asdfggh
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
52.5 gemiddelde waardering 44.9
excellent Schieten average
good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Daar is Trzopek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starčević begaat een overtreding. Trzopek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bătrânu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saldías bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldías draait met de bal, schiet en ... Krušlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pirueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirueta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - Red Lions FC 1:0

17e minuut.
Pirueta is nu in balbezit. Trifu maakt een afschuwelijke overtreding. Pirueta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bătrânu met een snel genomen vrije trap. Pirueta kopt de bal weg. Vienoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Istvan probeert naar een medespeler te passen. Cercel rent richting de bal. Wacker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wacker krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Doeltrap. Krušlin met een harde bal richting middenveld. Wacker kopt de bal weg. Pirueta rent richting de bal. Pirueta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Fulga rent richting de bal. Cercel onderschept slim de pass. Cercel passt de bal in één keer door. Pirueta rent richting de bal. Pirueta schiet op doel. Krušlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lacusteni 45%, Red Lions FC 55%.
FC Lacusteni - Red Lions FC 1:0

48e minuut.
Fulga is nu in balbezit. Fulga geeft de bal voor. Chişcă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saldías rent richting de bal. Saldías schiet op doel. Krušlin bokst de bal weg.

50e minuut.
Grama geeft een hoge lob. Fulga kopt de bal weg. Pirueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirueta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - Red Lions FC 2:0

53e minuut.
Wacker passt de bal zonder na te denken. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga speelt de bal door. Pirueta heeft problemen om de bal te vangen. Pirueta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Ozera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vienoranta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ozera. Ozera krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Grama passt de bal zonder na te denken. Trzopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzopek geeft de bal voor. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Pirueta passt de bal met de wreef. Saldías is nu in balbezit. Pirueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirueta draait met de bal, schiet en ... Krušlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Chişcă geeft een lange en hoge pass. Bătrânu rent richting de bal. Bătrânu passt de bal met de wreef. Vienoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta schiet op doel. Krušlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Trzopek geeft een lange en hoge pass. Starčević rent richting de bal. Trzopek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Starčević raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Istvan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Modan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Porumbel passt de bal in één keer door. Istvan probeert naar een medespeler te passen. Starčević is nu in balbezit. Starčević draait met de bal, schiet en ... Reniero probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pirueta speelt de bal door. Daar is Godri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldías rent richting de bal. Saldías schiet op doel. Krušlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bătrânu is nu in balbezit. Bătrânu geeft een hoge lob. Saldías kopt de bal weg. Saldías rent richting de bal. Saldías schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Fulga verovert de bal door een tackle van achteren. Fulga speelt de bal door. Pirueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirueta schiet op doel. Krušlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - Red Lions FC 3:0

86e minuut.
Żymirski geeft een hoge lob. Pirueta kopt de bal weg. Saldías bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldías draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lacusteni 44%, Red Lions FC 56%.
FC Lacusteni - Red Lions FC 3:0