Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babaspor ÜnlüoğluSK
4-1-3-2 Tactiek 5-2-3
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 46.3
good Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Chenu passt de bal zonder na te denken. Daar is Ordak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikami is nu in balbezit. Ordak onderschept slim de pass. Ordak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kucfir probeert naar een medespeler te passen. Mila met een sublieme pass. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap. Kutil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - ÜnlüoğluSK 0:1

19e minuut.
Pijanowski kopt de bal weg. Daar is Wojewoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrus is nu in balbezit. Wojewoda onderschept slim de pass. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap. Kutil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Balkanerdem passt de bal zonder na te denken. Chrobák rent richting de bal. Kucfir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chrobák raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chrobák kan niet meer verder spelen. Fillon komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Ordak rent richting de bal. Cabral begaat een overtreding. Ordak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chenu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sørby geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wojewoda de bal. Wojewoda passt de bal zonder na te denken. Chenu is nu in balbezit. Chenu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sályi met een sublieme pass. Fillon is nu in balbezit. Fillon passt de bal in één keer door. Kolbusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap. Tyszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babaspor 55%, ÜnlüoğluSK 45%.
Babaspor - ÜnlüoğluSK 0:1

57e minuut.
Balkanerdem probeert naar een medespeler te passen. Przyszlak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolbusz. Kolbusz krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Andrus probeert naar een medespeler te passen. Balkanerdem speelt de bal door. Fillon met een sublieme pass. Kolbusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz draait met de bal, schiet en ... Tyszko bokst de bal weg.

83e minuut.
Kucfir rent richting de bal. Kucfir geeft de bal voor. Chenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenu haalt uit met een fantastische trap. Kutil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Balkanerdem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz passt de bal met de wreef. Fillon is nu in balbezit. Fillon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babaspor 44%, ÜnlüoğluSK 56%.
Babaspor - ÜnlüoğluSK 0:1