Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İMRANLI MALATYA SPORTİF A.Ş.
532de Tactiek 451
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 40.2
solid Schieten good
average Passen solid
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Bahtiyaroğlu onderschept slim de pass. Bahtiyaroğlu geeft een hoge lob. Haki kopt de bal weg. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz haalt uit met een fantastische trap. Piwoński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Haki rent richting de bal. Sualmaz is nu in balbezit. Klein onderschept slim de pass. Haki is nu in balbezit. Haki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Amânar de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rychłowski is nu in balbezit. Rychłowski speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Özgür de bal onder controle te krijgen. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nəzərov onderschept slim de pass. Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov onderschept slim de pass. Nəzərov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - MALATYA SPORTİF A.Ş. 1:0

18e minuut.
Haki geeft de bal voor. Efraimov heeft problemen om de bal te vangen. Sevgi is nu in balbezit. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Nəzərov onderschept slim de pass. Efraimov met een sublieme pass. Klein probeert naar een medespeler te passen. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Topraktepe met een snelle inworp. Özgür rent richting de bal. Özgür passt de bal in één keer door. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Özgür is nu in balbezit. Bejarano onderschept slim de pass. Bejarano probeert naar een medespeler te passen. Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rychłowski kopt de bal weg. Nəzərov rent richting de bal. Çakılı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çakılı krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Haki kopt de bal weg. Klungelig pakt Sevgi de bal. Rychłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychłowski passt de bal in één keer door. Seyitonbaşıoğlu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bejarano rent richting de bal. Bejarano passt de bal zonder na te denken. Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Nəzərov de bal. Nəzərov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tangorra probeert naar een medespeler te passen. Bejarano is nu in balbezit. Doğan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doğan krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Bejarano is nu in balbezit. Doğan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Drăgan de bal. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İMRANLI 49%, MALATYA SPORTİF A.Ş. 51%.
İMRANLI - MALATYA SPORTİF A.Ş. 1:0

47e minuut.
Drăgan speelt de bal door. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nəzərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəzərov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ezelden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ezelden probeert naar een medespeler te passen. Sualmaz kopt de bal weg. Sevgi is nu in balbezit. Sevgi haalt uit met een fantastische trap. Piwoński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
İMRANLI - MALATYA SPORTİF A.Ş. 1:1

53e minuut.
Tangorra met een sublieme pass. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğan begaat een overtreding. Doğan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

55e minuut.
Doeltrap. Klein trapt de bal weg. Çakılı controleert de bal met de borst. Nəzərov is nu in balbezit. Nəzərov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Haki kopt de bal weg. Klungelig pakt Sevgi de bal. Drăgan is nu in balbezit. Sevgi verovert de bal door een tackle van achteren. Sevgi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - MALATYA SPORTİF A.Ş. 1:2

62e minuut.
Gracia probeert naar een medespeler te passen. Bahtiyaroğlu rent richting de bal. Bahtiyaroğlu passt de bal zonder na te denken. Haki is nu in balbezit. Haki haalt uit met een fantastische trap. Piwoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sualmaz rent richting de bal. Paal!

64e minuut.
Özgür is nu in balbezit. Nəzərov rent richting de bal. Nəzərov probeert naar een medespeler te passen. Bejarano rent richting de bal. Bejarano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Punga komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Klein verovert de bal door een tackle van achteren. Klein speelt de bal door. Rychłowski probeert naar een medespeler te passen. Nəzərov is nu in balbezit. Nəzərov probeert naar een medespeler te passen. Ezelden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
İMRANLI - MALATYA SPORTİF A.Ş. 2:2

69e minuut.
Ardıç komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Tangorra is nu in balbezit. Tangorra geeft een hoge lob. Klein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - MALATYA SPORTİF A.Ş. 3:2

78e minuut.
Inworp. Sukal komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaschen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İMRANLI 54%, MALATYA SPORTİF A.Ş. 46%.
İMRANLI - MALATYA SPORTİF A.Ş. 3:2