Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lord Cf Babaspor
4-1-3-2 Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.6 gemiddelde waardering 42.8
goed Schieten redelijk
matig Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Biello speelt de bal door. İlerici probeert naar een medespeler te passen. Verdier is nu in balbezit. Verdier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Babaspor 1:0

13e minuut.
Balkanerdem probeert naar een medespeler te passen. Andrus is nu in balbezit. Andrus met een sublieme pass. Verdier is nu in balbezit. Verdier haalt uit met een fantastische trap. Burke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Andrus speelt de bal door. Včelák geeft een lange en hoge pass. Massafra heeft problemen om de bal te vangen. Verdier is nu in balbezit. Verdier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Biello speelt de bal door. İlerici bereikt de bal nog maar net als eerste. İlerici passt de bal met de wreef. Daar is Verdier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Błasiak geeft een lange en hoge pass. İlerici is nu in balbezit. Susuz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Susuz krijgt een gele kaart. İlerici raakt geblesseerd tijdens het duel. Verdier legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Burke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Babaspor 2:0

35e minuut.
İlerici rent richting de bal. Andrus is nu in balbezit. İlerici onderschept slim de pass. İlerici schiet op doel. Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lord Cf 48%, Babaspor 52%.
Lord Cf - Babaspor 2:0

51e minuut.
Uras met een sublieme pass. Cabral rent richting de bal. Met opzet legt Biello zijn tegenspeler op de grond. Cabral raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cabral kan niet meer verder spelen. Fillon komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Błasiak rent richting de bal. Błasiak passt de bal in één keer door. Verdier bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdier schiet op doel. Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Babaspor 3:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poioco komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rüstəmbəyli komt het veld opgelopen. Vanheusden komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Fillon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biello onderschept slim de pass. Poioco rent richting de bal. Poioco geeft de bal voor. Stepanović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Balkanerdem is nu in balbezit. Balkanerdem probeert naar een medespeler te passen. Poioco bereikt de bal nog maar net als eerste. Poioco schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Babaspor 3:1

68e minuut.
Kolbusz komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vladimirović met de inworp. Poioco rent richting de bal. Poioco draait met de bal, schiet en ... Gamla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Babaspor 3:2

77e minuut.
Poioco rent richting de bal. Poioco passt de bal met de wreef. Balkanerdem is nu in balbezit. Poioco rent richting de bal. Poioco schiet op doel. Gamla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lord Cf - Babaspor 3:3

85e minuut.
Massafra is nu in balbezit. Vanheusden verovert de bal door een tackle van achteren. Vanheusden met een sublieme pass. İlerici bereikt de bal nog maar net als eerste. İlerici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Včelák met een sublieme pass. Daar is Vanheusden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrus geeft een hoge lob. Poioco bereikt de bal nog maar net als eerste. Poioco geeft een lange en hoge pass. Gamla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lord Cf 51%, Babaspor 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lord Cf - Babaspor 3:3