Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 18:22
  • Competitiewedstrijd: Cupa Buhusi
  • Stadion: Dinamo Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 6798
Dinamo1968 Inter Craiova
konko Tactiek F
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
40.5 gemiddelde waardering 43.4
average Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
Floarea is nu in balbezit. Pănican is nu in balbezit. Pănican geeft een hoge lob. Garlaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlaty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pănican verovert de bal door een tackle van achteren. Opriş rent richting de bal. Ullaga verovert de bal door een tackle van achteren. Ullaga geeft een hoge lob. Garlaty krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Garlaty met de inworp. Rus geeft de bal voor. Vezeanu met een sublieme pass. Rus geeft een lange en hoge pass. Garlaty maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

32e minuut.
Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică verovert de bal door een tackle van achteren. Gică probeert naar een medespeler te passen. Garlaty rent richting de bal. Garlaty schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gică geeft de bal voor. Garlaty is nu in balbezit. Siódmiak onderschept slim de pass. Pekmezcioğlu is nu in balbezit. Pekmezcioğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Leconte bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică verovert de bal door een tackle van achteren. Gică passt de bal met de wreef. Garlaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlaty draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pekmezcioğlu rent richting de bal. Garlaty rent richting de bal. Met opzet legt Badarică zijn tegenspeler op de grond. Badarică krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Garlaty probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pekmezcioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Badarică krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pekmezcioğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pekmezcioğlu neemt zijn aanloop. Vezeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Inter Craiova 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 67%, Inter Craiova 33%.
Dinamo1968 - Inter Craiova 0:1

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vezeanu trapt de bal weg van het doel. Negoiu kopt de bal weg. Pekmezcioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekmezcioğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Pekmezcioğlu kan de bal niet met de borst controleren. Gică is nu in balbezit. Gică passt de bal met de wreef. Pekmezcioğlu rent richting de bal. Pekmezcioğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Opriş met een sublieme pass. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu met een sublieme pass. Pekmezcioğlu is nu in balbezit. Pekmezcioğlu haalt uit met een fantastische trap. Vezeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Parască geeft een hoge lob. Inworp. Negoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pekmezcioğlu rent richting de bal. Pekmezcioğlu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Garlaty onderschept slim de pass. Garlaty probeert naar een medespeler te passen. Rus met een sublieme pass. Pekmezcioğlu is nu in balbezit. Pekmezcioğlu draait met de bal, schiet en ... Vezeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Opriş met een snelle inworp. Zimmerbauer is nu in balbezit. Ullaga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zimmerbauer raakt geblesseerd tijdens het duel. Leconte legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Mandżejewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Rus met een sublieme pass. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică passt de bal met de wreef. Garlaty rent richting de bal. Garlaty schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Bubnov kan de bal niet met de borst controleren. Negoiu rent richting de bal. Negoiu geeft een hoge lob. Garlaty springt en kopt de bal. Vezeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Inter Craiova 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 55%, Inter Craiova 45%.
Dinamo1968 - Inter Craiova 0:2