Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:30
  • Competitiewedstrijd: Spartan league
  • Stadion: WW Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3768
Wild Warriors TS Sparta
132212 off Tactiek presss
51% Balbezit 49%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49 gemiddelde waardering 34
very good Schieten weak
good Passen average
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Panosch geeft een hoge lob. Atkın rent richting de bal. Atkın probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Produkin de bal. Produkin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Tatu de bal. Tatu probeert naar een medespeler te passen. Basler is nu in balbezit. Basler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sieczka geeft de bal voor. Laurey kopt de bal weg. Hyam probeert de bal aan de voet te houden. Produkin rent richting de bal. Produkin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Daar is van Axel Dongen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurey rent richting de bal. Produkin onderschept slim de pass. Produkin draait met de bal, schiet en ... van Axel Dongen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - TS Sparta 1:0

28e minuut.
Basler is nu in balbezit. Taborda is nu in balbezit. Basler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Basler krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Hyam met een sublieme pass. Laurey is nu in balbezit. Laurey probeert naar een medespeler te passen. Jendrysiak is nu in balbezit. Jendrysiak schiet op doel. Beyaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Atkın heeft problemen om de bal te vangen. Atkın speelt de bal door. van Axel Dongen is nu in balbezit. Basler verovert de bal door een tackle van achteren. Basler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Sieczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaronskas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ribas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Basler bereikt de bal nog maar net als eerste. Basler schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Jendrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumtepe onderschept slim de pass. Kumtepe probeert naar een medespeler te passen. Basler bereikt de bal nog maar net als eerste. Basler draait met de bal, schiet en ... Yıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Warriors 35%, TS Sparta 65%.
Wild Warriors - TS Sparta 1:0

46e minuut.
Basler is nu in balbezit. Basler heeft problemen om de bal te vangen. Laurey begaat een overtreding. Laurey krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Jaronskas probeert naar een medespeler te passen. Kokiashvili heeft problemen om de bal te vangen. Berny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berny krijgt een gele kaart. Kokiashvili is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kokiashvili komt bij de bal en schiet. Kumtepe controleert de bal met de borst. Beyaz bokst de bal weg.

54e minuut.
Kumtepe verovert de bal door een tackle van achteren. Kumtepe geeft een hoge lob. Basler is nu in balbezit. Basler haalt uit met een fantastische trap. Yıldız maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - TS Sparta 2:0

56e minuut.
Jendrysiak heeft problemen om de bal te vangen. Ríos rent richting de bal. Ríos passt de bal zonder na te denken. Produkin rent richting de bal. Produkin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Yıldız werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Basler bereikt de bal nog maar net als eerste. Basler draait met de bal, schiet en ... Yıldız bokst de bal weg.

58e minuut.
Basler geeft een lange en hoge pass. Daar is Hyam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Produkin is nu in balbezit. Produkin schiet op doel. Yıldız probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - TS Sparta 3:0

63e minuut.
Zeroual geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tatu met een snelle inworp. Basler bereikt de bal nog maar net als eerste. Basler haalt uit met een fantastische trap. Yıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Atkın verovert de bal door een tackle van achteren. Atkın passt de bal zonder na te denken. Tatu speelt de bal door. Basler is nu in balbezit. Basler haalt uit met een fantastische trap. Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Ríos is nu in balbezit. Ríos speelt de bal door. Handel rent richting de bal. Basler verovert de bal door een tackle van achteren. Basler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - TS Sparta 4:0

84e minuut.
Tatu rent richting de bal. Tatu probeert naar een medespeler te passen. Handel bereikt de bal nog maar net als eerste. Basler onderschept slim de pass. Basler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Warriors 16%, TS Sparta 84%.
Wild Warriors - TS Sparta 4:0