Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karyna Lulkowo KP Wołów
4422 Tactiek 2018 new
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
22 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 39.8
very good Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Klungelig pakt Družný de bal. Briante onderschept slim de pass. Briante met een sublieme pass. Zülfikar is nu in balbezit. Zülfikar schiet op doel. Semik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Taller bereikt de bal nog maar net als eerste. Taller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karyna Lulkowo - KP Wołów 1:0

13e minuut.
Taller onderschept slim de pass. Downing bereikt de bal nog maar net als eerste. Taller onderschept slim de pass. Taller draait met de bal, schiet en ... Semik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Družný bereikt de bal nog maar net als eerste. Briante is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Družný. Briante wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

15e minuut.
Zülfikar kopt de bal weg. Klungelig pakt Koźlarz de bal. Pasko verovert de bal door een tackle van achteren. Pasko schiet op doel. Semik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karyna Lulkowo - KP Wołów 2:0

16e minuut.
Taller onderschept slim de pass. Cahen geeft de bal voor. Putramentas rent richting de bal. Zülfikar verovert de bal door een tackle van achteren. Zülfikar geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Putramentas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boeru komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Cahen geeft de bal voor. Družný probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lukajić rent richting de bal. Cubillos onderschept slim de pass. Cubillos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Družný probeert naar een medespeler te passen. Della Scala bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Scala passt de bal met de wreef. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap. Ugolino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Jeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziński passt de bal in één keer door. Della Scala met een sublieme pass. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zülfikar geeft de bal voor. Taller kopt de bal weg. Rajtuz rent richting de bal. Rajtuz heeft problemen om de bal te vangen. Rajtuz schiet op doel. Semik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Briante passt de bal zonder na te denken. Daar is Zülfikar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasko is nu in balbezit. Pasko schiet op doel. Semik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karyna Lulkowo 60%, KP Wołów 40%.
Karyna Lulkowo - KP Wołów 2:0

50e minuut.
Jarocki met een sublieme pass. Zülfikar rent richting de bal. Zülfikar geeft een hoge lob. Pasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko draait met de bal, schiet en ... Semik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Zülfikar rent richting de bal. Zülfikar geeft de bal voor. Klungelig pakt Taller de bal. Pasko is nu in balbezit. Pasko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karyna Lulkowo - KP Wołów 3:0

67e minuut.
Masztajer verovert de bal door een tackle van achteren. Masztajer geeft een hoge lob. Downing is nu in balbezit. Taller onderschept slim de pass. Taller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rajtuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karyna Lulkowo - KP Wołów 4:0

71e minuut.
Jeziński passt de bal in één keer door. Zülfikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfikar probeert naar een medespeler te passen. Pasko is nu in balbezit. Pasko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zülfikar geeft de bal voor. Rajtuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtuz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karyna Lulkowo - KP Wołów 5:0

78e minuut.
Briante bereikt de bal nog maar net als eerste. Briante geeft een lange en hoge pass. Taller is nu in balbezit. Daar is Taller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taller haalt uit met een fantastische trap. Semik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Daar is Downing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajtuz rent richting de bal. Rajtuz probeert naar een medespeler te passen. Taller bereikt de bal nog maar net als eerste. Taller draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Briante passt de bal met de wreef. Rajtuz is nu in balbezit. Rajtuz geeft een lange en hoge pass. Taller bereikt de bal nog maar net als eerste. Taller schiet op doel. Semik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Mercedes geeft een hoge lob. Rajtuz heeft problemen om de bal te vangen. Rajtuz met een sublieme pass. Taller bereikt de bal nog maar net als eerste. Taller haalt uit met een fantastische trap. Semik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karyna Lulkowo - KP Wołów 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karyna Lulkowo 45%, KP Wołów 55%.
Karyna Lulkowo - KP Wołów 6:0