Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Bielany FC siarkopol
nowa_v2 Tactiek 433
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 53.1
formidable Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Szałęga is nu in balbezit. León verovert de bal door een tackle van achteren. León met een sublieme pass. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Bosco is nu in balbezit. Bosco probeert naar een medespeler te passen. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto haalt uit met een fantastische trap. Lenczewski bokst de bal weg.

7e minuut.
Jaszka met een sublieme pass. Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger speelt de bal door. Śmiglewski rent richting de bal. Śmiglewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vidal kopt de bal weg. Jaszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszka geeft de bal voor. Śmiglewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiglewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Ego-Aguirre geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skupień met de inworp. Śmiglewski is nu in balbezit. Śmiglewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Szałęga verovert de bal door een tackle van achteren. Szałęga geeft de bal voor. Ricardo speelt de bal door. Klungelig pakt Zawadzki de bal. Zawadzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Álvarez Boto bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Boto geeft de bal voor. León rent richting de bal. León schiet op doel. De bal raakt de paal. Souto is nu in balbezit. Souto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - FC siarkopol 0:1

25e minuut.
Bosco is nu in balbezit. Bosco probeert naar een medespeler te passen. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. León rent richting de bal. León haalt uit met een fantastische trap. Lenczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - FC siarkopol 0:2

29e minuut.
Bonev verovert de bal door een tackle van achteren. Bonev met een sublieme pass. Bosco probeert naar een medespeler te passen. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger met een sublieme pass. Śmiglewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiglewski draait met de bal, schiet en ... Dziuba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - FC siarkopol 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 47%, FC siarkopol 53%.
KP Bielany - FC siarkopol 1:2

46e minuut.
Vidal probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zawadzki rent richting de bal. Zawadzki schiet op doel. Dziuba bokst de bal weg.

50e minuut.
Inworp. Czarnkowski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Palásthy met de inworp. Szałęga speelt de bal door. Palásthy is nu in balbezit. Palásthy geeft een lange en hoge pass. Vidal maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Śmiglewski kan de bal niet met de borst controleren. Jáger speelt de bal door. Zawadzki rent richting de bal. Zawadzki draait met de bal, schiet en ... Dziuba probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Bielany - FC siarkopol 2:2

57e minuut.
Romaszko komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Kasiarz komt het veld opgelopen. Sciancalepore komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Doeltrap. Sandor komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Álvarez Boto speelt de bal door. Czarnkowski is nu in balbezit. Czarnkowski passt de bal in één keer door. Kasiarz is nu in balbezit. Kasiarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Skupień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ego-Aguirre is nu in balbezit. Skupień tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skupień krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Álvarez Boto speelt de bal door. Jaszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiarz verovert de bal door een tackle van achteren. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kasiarz rent richting de bal. Kasiarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - FC siarkopol 2:3

71e minuut.
Palásthy heeft problemen om de bal te vangen. Palásthy passt de bal met de wreef. Sciancalepore speelt de bal door. Kasiarz rent richting de bal. Kasiarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Dziuba trapt de bal weg. Sciancalepore controleert de bal met de borst. Szałęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciancalepore onderschept slim de pass. Palásthy geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bonev geeft een lange en hoge pass. Kasiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Małecki speelt de bal door. Jáger met een sublieme pass. Zawadzki bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 53%, FC siarkopol 47%.
KP Bielany - FC siarkopol 2:3