Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC siarkopol KP Wołów
433 Tactiek 2018 new
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
22 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 41.6
excellent Schieten very good
solid Passen average
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Downing geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bosco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidal is nu in balbezit. Vidal draait met de bal, schiet en ... Semik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Cahen neemt vlug de vrije trap. Wojewoda kopt de bal weg. Cubillos heeft problemen om de bal te vangen. Cubillos schiet op doel. Bonev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Della Scala probeert naar een medespeler te passen. Jeziński met een sublieme pass. Abajo speelt de bal door. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Álvarez Boto speelt de bal door. Downing is nu in balbezit. Downing geeft een lange en hoge pass. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León haalt uit met een fantastische trap. Semik bokst de bal weg.

18e minuut.
Ricardo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abajo met een snelle inworp. Družný rent richting de bal. Družný geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cahen kopt de bal weg. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto geeft een hoge lob. León rent richting de bal. León schiet op doel. Semik bokst de bal weg.

28e minuut.
Souto rent richting de bal. Jeziński is nu in balbezit. Jeziński passt de bal zonder na te denken. Cubillos is nu in balbezit. Cubillos schiet op doel. Dziuba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Alogdellis onderschept slim de pass. Bosco rent richting de bal. Bosco passt de bal zonder na te denken. Vidal is nu in balbezit. Vidal draait met de bal, schiet en ... Semik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. León springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vidal geeft een hoge lob. Semik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Semik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - KP Wołów 1:0

44e minuut.
Álvarez Boto speelt de bal door. Klungelig pakt Ego-Aguirre de bal. Ego-Aguirre geeft de bal voor. Palásthy rent richting de bal. Palásthy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 48%, KP Wołów 52%.
FC siarkopol - KP Wołów 1:0

47e minuut.
Downing is nu in balbezit. Bosco onderschept slim de pass. Bosco passt de bal zonder na te denken. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Semik bokst de bal weg. León rent richting de bal. León haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - KP Wołów 2:0

48e minuut.
Czarnkowski komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarocki begaat een overtreding. Palásthy raakt geblesseerd tijdens het duel. Palásthy met een snel genomen vrije trap. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - KP Wołów 3:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasiarz komt het veld opgelopen. Romaszko komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sciancalepore komt het veld opgelopen. Sandor komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Sandor rent richting de bal. Cahen begaat een overtreding. Sandor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czarnkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sciancalepore maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Abajo passt de bal in één keer door. Ego-Aguirre rent richting de bal. Ego-Aguirre speelt de bal door. Sciancalepore is nu in balbezit. Sciancalepore haalt uit met een fantastische trap. Semik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kasiarz is nu in balbezit. Kasiarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - KP Wołów 4:0

70e minuut.
Downing kopt de bal weg. Sciancalepore rent richting de bal. Koźlarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koźlarz krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Romaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Romaszko passt de bal in één keer door. Sandor is nu in balbezit. Klungelig pakt Sandor de bal. Sandor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Czarnkowski zal de hoekschop nemen. Koźlarz kan de bal niet met de borst controleren. Kasiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiarz schiet op doel. Semik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sandor krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Semik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kasiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiarz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Álvarez Boto probeert naar een medespeler te passen. Czarnkowski probeert naar een medespeler te passen. Palásthy geeft een hoge lob. Kasiarz is nu in balbezit. Kasiarz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Inworp. Ego-Aguirre met een snelle inworp. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy heeft problemen om de bal te vangen. Palásthy geeft de bal voor. Semik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kasiarz is nu in balbezit. Kasiarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - KP Wołów 5:0

82e minuut.
Ego-Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ego-Aguirre geeft de bal voor. Kasiarz is nu in balbezit. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor haalt uit met een fantastische trap. Semik bokst de bal weg. Kasiarz rent richting de bal. Kasiarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - KP Wołów 6:0

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abajo zal de hoekschop nemen. Daar is Wojewoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos schiet op doel. Dziuba bokst de bal weg.

86e minuut.
Daar is Družný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda passt de bal met de wreef. Cubillos rent richting de bal. Cubillos draait met de bal, schiet en ... Dziuba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Czarnkowski heeft problemen om de bal te vangen. Czarnkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Sandor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandor draait met de bal, schiet en ... Semik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - KP Wołów 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 40%, KP Wołów 60%.
FC siarkopol - KP Wołów 7:0