Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:30
  • Competitiewedstrijd: Spartan league
  • Stadion: Gancarz
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 5431
KP Wołów FC siarkopol
2018 new Tactiek 433
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 22
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
36.5 gemiddelde waardering 53.7
weak Schieten excellent
good Passen solid
average Verdedigen very good


3e minuut.
Klungelig pakt Jarocki de bal. Álvarez Boto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarocki begaat een overtreding. Jarocki krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Souto passt de bal met de wreef. Kasiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cahen. Kasiarz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Souto komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Romaszko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jeziński met een snelle inworp. Putramentas probeert naar een medespeler te passen. Wanatowicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dziuba trapt de bal weg van het doel. Kasiarz controleert de bal met de borst. Kasiarz probeert naar een medespeler te passen. Parada is nu in balbezit. Parada draait met de bal, schiet en ... Semik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Mierzwiński is nu in balbezit. Putramentas rent richting de bal. Putramentas met een sublieme pass. Družný bereikt de bal nog maar net als eerste. Družný draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Romaszko rent richting de bal. Musuła verovert de bal door een tackle van achteren. Družný rent richting de bal. Daar is Putramentas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Putramentas schiet op doel. Dziuba bokst de bal weg.

20e minuut.
Romaszko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeziński met de inworp. Musuła rent richting de bal. Musuła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Jeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Alogdellis verovert de bal door een tackle van achteren. Alogdellis geeft een hoge lob. Sciancalepore rent richting de bal. Sciancalepore draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Sciancalepore met een sublieme pass. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowicz rent richting de bal. Parada onderschept slim de pass. Parada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sciancalepore rent richting de bal. Jarocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sciancalepore is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Souto met een snel genomen vrije trap. Sciancalepore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciancalepore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - FC siarkopol 0:1

40e minuut.
Koźlarz geeft de bal voor. Ego-Aguirre is nu in balbezit. Ego-Aguirre geeft de bal voor. Kasiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - FC siarkopol 0:2

42e minuut.
Sciancalepore verovert de bal door een tackle van achteren. Sciancalepore met een sublieme pass. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Sciancalepore bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarocki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sciancalepore is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parada legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - FC siarkopol 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wołów 47%, FC siarkopol 53%.
KP Wołów - FC siarkopol 0:3

48e minuut.
Koźlarz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Álvarez Boto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sciancalepore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciancalepore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Czarnkowski is nu in balbezit. Czarnkowski heeft problemen om de bal te vangen. Czarnkowski met een sublieme pass. Parada is nu in balbezit. Parada haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Mierzwiński is nu in balbezit. Blatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mierzwiński krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Kasiarz is nu in balbezit. Kasiarz schiet op doel. Semik probeert naar een medespeler te passen. Musuła kopt de bal weg. Družný rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Jeziński springt en kopt de bal. Dziuba speelt de bal door. Kasiarz heeft problemen om de bal te vangen. Putramentas is nu in balbezit. Putramentas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Alogdellis is nu in balbezit. Alogdellis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cubillos met een snelle inworp. Jeziński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Blatter kopt de bal weg. Sciancalepore is nu in balbezit. Sciancalepore passt de bal in één keer door. Parada rent richting de bal. Parada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - FC siarkopol 0:4

72e minuut.
Alogdellis passt de bal zonder na te denken. Czarnkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnkowski speelt de bal door. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada draait met de bal, schiet en ... Semik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Blatter verovert de bal door een tackle van achteren. Blatter passt de bal met de wreef. Sciancalepore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciancalepore draait met de bal, schiet en ... Semik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - FC siarkopol 0:5

78e minuut.
Musuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Musuła passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sciancalepore de bal. Sciancalepore haalt uit met een fantastische trap. Semik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - FC siarkopol 0:6

79e minuut.
Družný passt de bal met de wreef. Jeziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parada rent richting de bal. Parada draait met de bal, schiet en ... Semik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - FC siarkopol 0:7

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alogdellis met de inworp. Parada rent richting de bal. Parada schiet op doel. Semik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Semik met een harde bal richting middenveld. Putramentas kopt de bal weg. Daar is Alogdellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musuła rent richting de bal. Musuła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cahen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciancalepore verovert de bal door een tackle van achteren. Kasiarz rent richting de bal. Kasiarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos geeft een hoge lob. Ego-Aguirre geeft een lange en hoge pass. Kasiarz is nu in balbezit. Kasiarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wołów 53%, FC siarkopol 47%.
KP Wołów - FC siarkopol 0:7