Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Sparta Karyna Lulkowo
presss Tactiek 523d
50% Balbezit 50%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 47
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 52.7
weak Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Zülfikar rent richting de bal. Zülfikar passt de bal in één keer door. Rajtuz geeft de bal voor. Pasko maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - Karyna Lulkowo 0:1

3e minuut.
Rajtuz geeft de bal voor. Pasko kopt de bal weg. Taller bereikt de bal nog maar net als eerste. Taller haalt uit met een fantastische trap. Yıldız werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Taller passt de bal zonder na te denken. Daar is Pasko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurey bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko verovert de bal door een tackle van achteren. Pasko haalt uit met een fantastische trap. Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taller rent richting de bal. Taller haalt uit met een fantastische trap. Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
van Axel Dongen geeft een lange en hoge pass. Peroba rent richting de bal. Peroba passt de bal zonder na te denken. Daar is Rajtuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajtuz draait met de bal, schiet en ... Yıldız bokst de bal weg. Pasko is nu in balbezit. Pasko haalt uit met een fantastische trap. Yıldız bokst de bal weg.

9e minuut.
Panosch geeft een hoge lob. Inworp. Taller met een snelle inworp. Zülfikar heeft problemen om de bal te vangen. Zülfikar geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Peroba speelt de bal door. Rajtuz met een sublieme pass. Pasko heeft problemen om de bal te vangen. Pasko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - Karyna Lulkowo 0:2

19e minuut.
Yıldız rent richting de bal. Jendrysiak is nu in balbezit. Yıldız rent richting de bal. Jendrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - Karyna Lulkowo 0:3

20e minuut.
Vaidelotis rent richting de bal. Zülfikar rent richting de bal. Zülfikar geeft een lange en hoge pass. Pasko rent richting de bal. Pasko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zülfikar geeft de bal voor. Zeroual is nu in balbezit. Rajtuz verovert de bal door een tackle van achteren. Rajtuz geeft een hoge lob. Taller krijgt zijn hoofd ertegen. Yıldız verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - Karyna Lulkowo 0:4

26e minuut.
van Axel Dongen heeft problemen om de bal te vangen. Peroba is nu in balbezit. Rajtuz met een sublieme pass. Pasko rent richting de bal. Pasko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - Karyna Lulkowo 0:5

33e minuut.
Briante onderschept slim de pass. Briante geeft een lange en hoge pass. Pasko is nu in balbezit. Pasko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rajtuz is nu in balbezit. Rajtuz geeft een hoge lob. Laurey heeft problemen om de bal te vangen. Taller rent richting de bal. Taller draait met de bal, schiet en ... Yıldız bokst de bal weg. Pasko is nu in balbezit. Pasko schiet op doel. Yıldız maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - Karyna Lulkowo 0:6

36e minuut.
Panosch is nu in balbezit. Zülfikar rent richting de bal. Zülfikar probeert naar een medespeler te passen. Pasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko schiet op doel. Yıldız verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Daar is Laurey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vaidelotis. Pasko raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rajtuz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Yıldız trapt de bal weg. Peroba kopt de bal weg. Taller bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Peroba passt de bal in één keer door. Daar is Rajtuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajtuz passt de bal in één keer door. Pasko is nu in balbezit. Pasko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rajtuz met een sublieme pass. Pasko is nu in balbezit. Pasko passt de bal in één keer door. Taller bereikt de bal nog maar net als eerste. Taller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Laurey rent richting de bal. Laurey geeft een lange en hoge pass. Daar is Zülfikar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zülfikar geeft de bal voor. Pasko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - Karyna Lulkowo 0:7

45e minuut.
Padilha komt het veld opgelopen. Delli Carri komt het veld opgelopen. Berja komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Sparta 78%, Karyna Lulkowo 22%.
TS Sparta - Karyna Lulkowo 0:7

47e minuut.
Pasko is nu in balbezit. Rajtuz rent richting de bal. Zeroual tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zeroual krijgt een gele kaart. Rajtuz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delli Carri komt bij de bal en schiet. Daar is Laurey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajtuz is nu in balbezit. Rajtuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - Karyna Lulkowo 0:8

50e minuut.
Delli Carri kopt de bal weg. Rajtuz probeert naar een medespeler te passen. Pasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - Karyna Lulkowo 0:9

51e minuut.
Panosch passt de bal met de wreef. Pasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurey rent richting de bal. Pasko verovert de bal door een tackle van achteren. Pasko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zülfikar geeft de bal voor. Pasko kopt de bal weg. Rajtuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtuz schiet op doel. Yıldız maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Delli Carri kopt de bal weg. Daar is Rajtuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajtuz passt de bal in één keer door. Pasko is nu in balbezit. Pasko haalt uit met een fantastische trap. Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taller is nu in balbezit. Taller haalt uit met een fantastische trap. Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Masztajer geeft een hoge lob. Taborda kopt de bal weg. Berja rent richting de bal. Jaronskas onderschept slim de pass. Jaronskas schiet op doel. Ugolino bokst de bal weg.

58e minuut.
Briante geeft een lange en hoge pass. Rajtuz kopt de bal weg. Pasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko draait met de bal, schiet en ... Yıldız maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - Karyna Lulkowo 0:10

61e minuut.
Inworp. Darby komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Delli Carri met de inworp. van Axel Dongen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtuz onderschept slim de pass. Rajtuz geeft de bal voor. Taller maakt een snoekduik en kopt de bal. Yıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laurey is nu in balbezit. Darby verovert de bal door een tackle van achteren. Darby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - Karyna Lulkowo 0:11

64e minuut.
Daar is Zülfikar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaidelotis is nu in balbezit. Zülfikar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaidelotis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kokiashvili komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Yıldız met een harde bal richting middenveld. Zülfikar kopt de bal weg. Taller rent richting de bal. Taller schiet op doel. Yıldız probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - Karyna Lulkowo 0:12

71e minuut.
Zülfikar passt de bal met de wreef. Darby rent richting de bal. Laurey bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby verovert de bal door een tackle van achteren. Darby schiet op doel. Yıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Darby bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby geeft de bal voor. Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Delli Carri kopt de bal weg. Klungelig pakt Kokiashvili de bal. Rajtuz met een sublieme pass. Darby is nu in balbezit. Darby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - Karyna Lulkowo 0:13

74e minuut.
Zülfikar verovert de bal door een tackle van achteren. Zülfikar geeft de bal voor. Darby bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby schiet op doel. Yıldız probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - Karyna Lulkowo 0:14

75e minuut.
Rajtuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby is nu in balbezit. Rajtuz is nu in balbezit. Darby bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - Karyna Lulkowo 0:15

79e minuut.
Zülfikar geeft een hoge lob. Taller rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laurey. Taller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zülfikar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat. Darby is nu in balbezit. Darby haalt uit met een fantastische trap. Yıldız maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - Karyna Lulkowo 0:16

82e minuut.
Delli Carri geeft een lange en hoge pass. Darby kopt de bal weg. Daar is Handel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taller bereikt de bal nog maar net als eerste. Taller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vaidelotis heeft problemen om de bal te vangen. Delli Carri geeft een lange en hoge pass. Jendrysiak heeft problemen om de bal te vangen. Darby verovert de bal door een tackle van achteren. Darby haalt uit met een fantastische trap. Yıldız verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - Karyna Lulkowo 0:17

88e minuut.
Vaidelotis speelt de bal door. Briante geeft een lange en hoge pass. Rajtuz kopt de bal weg. Darby bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Sparta 82%, Karyna Lulkowo 18%.
TS Sparta - Karyna Lulkowo 0:17