Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karyna Lulkowo TS Sparta
4422 Tactiek presss
49% Balbezit 51%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 33.9
excellent Schieten weak
very good Passen weak
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Rajtuz verovert de bal door een tackle van achteren. Delli Carri is nu in balbezit. Delli Carri passt de bal in één keer door. Pasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Jendrysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajtuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtuz geeft een lange en hoge pass. Taller rent richting de bal. Taller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Laurey geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mercedes de bal. Laureanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureanti draait met de bal, schiet en ... Puştea probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Karyna Lulkowo - TS Sparta 0:1

19e minuut.
Rajtuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtuz passt de bal zonder na te denken. Zülfikar is nu in balbezit. Zülfikar geeft de bal voor. Taller heeft problemen om de bal te vangen. Yıldız bokst de bal weg.

20e minuut.
Mercedes kopt de bal weg. Klungelig pakt Jendrysiak de bal. Hyam speelt de bal door. Taller is nu in balbezit. Taller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Laurey verovert de bal door een tackle van achteren. Tomita bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtuz onderschept slim de pass. Rajtuz geeft de bal voor. Pasko maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karyna Lulkowo - TS Sparta 1:1

32e minuut.
Jendrysiak kopt de bal weg. Briante met een sublieme pass. Klungelig pakt Taborda de bal. Taller rent richting de bal. Taller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Taller schiet op doel. van Axel Dongen controleert de bal met de borst. Pasko rent richting de bal. Pasko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karyna Lulkowo - TS Sparta 2:1

45e minuut.
Handel verovert de bal door een tackle van achteren. Rajtuz verovert de bal door een tackle van achteren. Rajtuz speelt de bal door. Klungelig pakt Pasko de bal. Pasko schiet op doel. Yıldız bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karyna Lulkowo 33%, TS Sparta 67%.
Karyna Lulkowo - TS Sparta 2:1

46e minuut.
Padilha komt het veld opgelopen. Peroba komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Klungelig pakt Hyam de bal. Zülfikar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Taborda de bal. Pasko rent richting de bal. Pasko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Yıldız met een sublieme pass. Tomita kopt de bal weg. Masztajer probeert de bal aan de voet te houden. Laureanti rent richting de bal. Laureanti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Laurey is nu in balbezit. Zülfikar onderschept slim de pass. Zülfikar probeert naar een medespeler te passen. Pasko rent richting de bal. Pasko haalt uit met een fantastische trap. Yıldız bokst de bal weg.

68e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zülfikar zal de hoekschop nemen. Yıldız met een sublieme pass. Rajtuz kopt de bal weg. Zülfikar is nu in balbezit. Zülfikar geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Zülfikar met een sublieme pass. Delli Carri bereikt de bal nog maar net als eerste. Delli Carri passt de bal met de wreef. Taller bereikt de bal nog maar net als eerste. Taller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Rajtuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zülfikar rent richting de bal. Zülfikar geeft de bal voor. Pasko krijgt zijn hoofd ertegen. Yıldız probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karyna Lulkowo - TS Sparta 3:1

80e minuut.
Masztajer geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Taller de bal onder controle te krijgen. Laurey bereikt de bal nog maar net als eerste. Taller verovert de bal door een tackle van achteren. Taller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Masztajer met een sublieme pass. Delli Carri met een sublieme pass. Rajtuz speelt de bal door. Taller rent richting de bal. Taller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pasko is nu in balbezit. Pasko schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Rajtuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtuz geeft een hoge lob. Delli Carri maakt een snoekduik en kopt de bal. Pasko is nu in balbezit. Pasko schiet op doel. Yıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Masztajer geeft de bal voor. Pasko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Handel. Pasko raakt geblesseerd tijdens het duel. Rajtuz wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rajtuz heeft problemen om de bal te vangen. Rajtuz geeft de bal voor. Taller kopt de bal weg. Pasko rent richting de bal. Pasko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karyna Lulkowo 25%, TS Sparta 75%.
Karyna Lulkowo - TS Sparta 3:1