Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Sparta FC siarkopol
presss Tactiek 433
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 52.1
weak Schieten excellent
weak Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
van Axel Dongen rent richting de bal. Vidal probeert naar een medespeler te passen. León is nu in balbezit. León draait met de bal, schiet en ... Yıldız maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - FC siarkopol 0:1

10e minuut.
Ego-Aguirre met de inworp. Vaidelotis rent richting de bal. Vaidelotis passt de bal zonder na te denken. Hyam is nu in balbezit. Hyam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vaidelotis is nu in balbezit. Vaidelotis passt de bal zonder na te denken. Hyam is nu in balbezit. Hyam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Sparta - FC siarkopol 1:1

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palásthy met een snelle inworp. Souto geeft de bal voor. León springt en kopt de bal. Yıldız maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - FC siarkopol 1:2

22e minuut.
Ego-Aguirre speelt de bal door. Benachour bereikt de bal nog maar net als eerste. Benachour passt de bal zonder na te denken. Hyam is nu in balbezit. Hyam schiet op doel. Dziuba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
van Axel Dongen is nu in balbezit. van Axel Dongen passt de bal met de wreef. Souto rent richting de bal. Vidal rent richting de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
León onderschept slim de pass. Vidal rent richting de bal. Vidal met een sublieme pass. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bonev geeft een hoge lob. Souto kopt de bal weg. León rent richting de bal. León draait met de bal, schiet en ... Yıldız maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Sparta 53%, FC siarkopol 47%.
TS Sparta - FC siarkopol 1:2

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Czarnkowski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bonev rent richting de bal. Vaidelotis verovert de bal door een tackle van achteren. Vaidelotis passt de bal in één keer door. Hyam is nu in balbezit. Hyam haalt uit met een fantastische trap. Dziuba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Ego-Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto passt de bal met de wreef. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Romaszko komt het veld opgelopen. Kasiarz komt het veld opgelopen. Sciancalepore komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Álvarez Boto geeft de bal voor. Jendrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciancalepore rent richting de bal. Sciancalepore haalt uit met een fantastische trap. Yıldız maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Jendrysiak heeft problemen om de bal te vangen. Sciancalepore is nu in balbezit. Sciancalepore haalt uit met een fantastische trap. Yıldız bokst de bal weg. Inworp. Sandor komt het veld opgelopen. Czarnkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandor geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Palásthy rent richting de bal. Palásthy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vaidelotis de bal. Sandor rent richting de bal. Sandor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Yıldız trapt de bal weg van het doel. Álvarez Boto kopt de bal weg. Klungelig pakt Handel de bal. Kasiarz is nu in balbezit. Kasiarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - FC siarkopol 1:3

81e minuut.
Sciancalepore rent richting de bal. Jendrysiak onderschept slim de pass. Kasiarz is nu in balbezit. Kasiarz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - FC siarkopol 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Sparta 73%, FC siarkopol 27%.
TS Sparta - FC siarkopol 1:4