Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC siarkopol TS Sparta
433 Tactiek presss
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 33.9
excellent Schieten unsatisfactory
solid Passen average
good Verdedigen solid


1e minuut.
Jendrysiak is nu in balbezit. Czarnkowski onderschept slim de pass. Sandor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kasiarz de bal. Kasiarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kasiarz is nu in balbezit. Taborda is nu in balbezit. Met opzet legt Sandor zijn tegenspeler op de grond. Sandor krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Romaszko speelt de bal door. Sandor heeft problemen om de bal te vangen. Sandor passt de bal in één keer door. Daar is Kasiarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasiarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Taborda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czarnkowski met de inworp. Sandor geeft de bal voor. Vidal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - TS Sparta 1:0

23e minuut.
Alogdellis passt de bal zonder na te denken. Sandor is nu in balbezit. Sandor passt de bal in één keer door. Kasiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 35%, TS Sparta 65%.
FC siarkopol - TS Sparta 1:0

48e minuut.
Inworp. Palásthy komt het veld opgelopen.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. León komt het veld opgelopen.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parada komt het veld opgelopen. Dziuba trapt de bal weg van het doel. Parada kopt de bal weg. Klungelig pakt Boyd de bal. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León haalt uit met een fantastische trap. Yıldız verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bosco komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Ego-Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyam begaat een overtreding. Hyam krijgt een gele kaart. Palásthy raakt geblesseerd tijdens het duel. Palásthy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kasiarz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - TS Sparta 2:0

75e minuut.
León rent richting de bal. León passt de bal met de wreef. Panosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor onderschept slim de pass. Sandor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Panosch probeert de bal aan de voet te houden. Sandor is nu in balbezit. Sandor passt de bal zonder na te denken. Kasiarz rent richting de bal. Kasiarz draait met de bal, schiet en ... Yıldız verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kasiarz de bal. Kasiarz schiet op doel. Paal! Sandor rent richting de bal. Sandor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - TS Sparta 3:0

82e minuut.
Sandor rent richting de bal. Palásthy rent richting de bal. Met opzet legt Panosch zijn tegenspeler op de grond. Palásthy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Palásthy kan niet meer verder spelen. Ricardo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 34%, TS Sparta 66%.
FC siarkopol - TS Sparta 3:0