Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karyna Lulkowo Wild Warriors
523d Tactiek 132212 off
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
51.6 gemiddelde waardering 50.1
very good Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Puştea met een sublieme pass. Masztajer probeert de bal met de borst te controleren. Produkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Produkin schiet op doel. Ugolino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karyna Lulkowo - Wild Warriors 0:1

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tatu met de inworp. Zülfikar is nu in balbezit. Vencl onderschept slim de pass. Vencl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Berny geeft een hoge lob. Daar is Mercedes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Produkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Produkin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Karyna Lulkowo - Wild Warriors 0:2

19e minuut.
Kumtepe geeft een hoge lob. Inworp. Peroba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zülfikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfikar geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pasko springt en kopt de bal. Neneman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rajtuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Berny verovert de bal door een tackle van achteren. Neneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko verovert de bal door een tackle van achteren. Pasko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karyna Lulkowo - Wild Warriors 1:2

24e minuut.
Ríos kopt de bal weg. Klungelig pakt Peroba de bal. Peroba geeft de bal voor. Pasko is nu in balbezit. Pasko draait met de bal, schiet en ... Neneman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Lukajić geeft een hoge lob. Peroba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Judycki. Judycki krijgt een gele kaart.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Produkin stond buitenspel. Ugolino maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Taller rent richting de bal. Taller geeft een hoge lob. Rajtuz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Neneman bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Peroba onderschept slim de pass. Peroba geeft een lange en hoge pass. Pasko is nu in balbezit. Pasko draait met de bal, schiet en ... Neneman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karyna Lulkowo - Wild Warriors 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karyna Lulkowo 45%, Wild Warriors 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karyna Lulkowo - Wild Warriors 2:2

46e minuut.
Delli Carri komt het veld opgelopen. Berja komt het veld opgelopen. Padilha komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Judycki de bal onder controle te krijgen. Rajtuz is nu in balbezit. Rajtuz passt de bal zonder na te denken. Pasko rent richting de bal. Pasko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Kumtepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumtepe geeft de bal voor. Pasko is nu in balbezit. Pasko draait met de bal, schiet en ... Neneman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karyna Lulkowo - Wild Warriors 3:2

60e minuut.
Vencl kopt de bal weg. Tatu is nu in balbezit. Tatu geeft de bal voor. Daar is Judycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Berja geeft de bal voor. Rajtuz bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Delli Carri zal de hoekschop nemen. Pasko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karyna Lulkowo - Wild Warriors 4:2

76e minuut.
Zülfikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu passt de bal zonder na te denken. Vencl rent richting de bal. Vencl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karyna Lulkowo 59%, Wild Warriors 41%.
Karyna Lulkowo - Wild Warriors 4:2