Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-26 19:31
  • Competitiewedstrijd: Spartan league
  • Stadion: Gancarz
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3773
KP Wołów KP Bielany
2018 new Tactiek nowa_v2
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
42.1 gemiddelde waardering 52
very good Schieten formidable
average Passen solid
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Lenczewski met een sublieme pass. Cerda kopt de bal weg. Klungelig pakt Jarocki de bal. Zawadzki is nu in balbezit. Zawadzki schiet op doel. Semik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Klungelig pakt Pachel de bal. Skupień met een sublieme pass. Śmiglewski rent richting de bal. Śmiglewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - KP Bielany 0:1

8e minuut.
Cahen geeft een hoge lob. Abajo kopt de bal weg. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cerda geeft de bal voor. Zawadzki rent richting de bal. Zawadzki passt de bal met de wreef. Śmiglewski rent richting de bal. Śmiglewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zawadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadzki schiet op doel. Semik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - KP Bielany 0:2

16e minuut.
Skupień zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duijm rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wojewoda. Wojewoda krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Downing neemt vlug de vrije trap. Duijm kopt de bal weg. Koźlarz heeft problemen om de bal te vangen. Zawadzki is nu in balbezit. Zawadzki haalt uit met een fantastische trap. Semik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Śmiglewski is nu in balbezit. Śmiglewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - KP Bielany 0:3

34e minuut.
Cahen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahen passt de bal met de wreef. Śmiglewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiglewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - KP Bielany 0:4

37e minuut.
Cerda speelt de bal door. Zawadzki is nu in balbezit. Zawadzki passt de bal in één keer door. Śmiglewski rent richting de bal. Śmiglewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - KP Bielany 0:5

42e minuut.
Duijm onderschept slim de pass. Duijm passt de bal met de wreef. Jarocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadzki onderschept slim de pass. Zawadzki haalt uit met een fantastische trap. Semik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wołów 48%, KP Bielany 52%.
KP Wołów - KP Bielany 0:5

48e minuut.
Della Scala is nu in balbezit. Della Scala speelt de bal door. Družný is nu in balbezit. Družný geeft de bal voor. Cubillos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Koźlarz kopt de bal weg. Della Scala bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Wojewoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojewoda speelt de bal door. Cubillos is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cerda verovert de bal door een tackle van achteren. Cerda speelt de bal door. Śmiglewski rent richting de bal. Klungelig pakt Śmiglewski de bal. Śmiglewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Jaszka geeft de bal voor. Downing kopt de bal weg. Della Scala is nu in balbezit. Della Scala geeft een lange en hoge pass. Wojewoda krijgt zijn hoofd ertegen. Lenczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Jáger rent richting de bal. Daar is Jáger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmiglewski rent richting de bal. Śmiglewski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Abajo geeft de bal voor. Lenczewski met een sublieme pass. Śmiglewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiglewski schiet op doel. Semik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - KP Bielany 0:6

78e minuut.
Cerda rent richting de bal. Cerda geeft een lange en hoge pass. Śmiglewski is nu in balbezit. Śmiglewski draait met de bal, schiet en ... Semik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - KP Bielany 0:7

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abajo met de inworp. Duijm rent richting de bal. Cubillos verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Duijm passt de bal zonder na te denken. Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger probeert naar een medespeler te passen. Śmiglewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiglewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zawadzki is nu in balbezit. Zawadzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - KP Bielany 0:8

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skupień met een snelle inworp. Śmiglewski is nu in balbezit. Śmiglewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wołów 44%, KP Bielany 56%.
KP Wołów - KP Bielany 0:8