Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-02 19:31
  • Competitiewedstrijd: Spartan league
  • Stadion: WW Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3186
Wild Warriors KP Wołów
132212 off Tactiek 2018 new
58% Balbezit 42%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
49.9 gemiddelde waardering 43
adequate Schieten solid
very good Passen adequate
good Verdedigen average


6e minuut.
Bagrowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lamelle komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Tatu geeft een lange en hoge pass. Produkin kopt de bal weg. Koźlarz kan de bal niet met de borst controleren. Knüsel is nu in balbezit. Knüsel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Klungelig pakt Cubillos de bal. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumtepe verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillos onderschept slim de pass. Cubillos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cahen passt de bal met de wreef. Judycki is nu in balbezit. Judycki passt de bal in één keer door. Produkin rent richting de bal. Produkin schiet op doel. Semik bokst de bal weg. Koźlarz rent richting de bal. Produkin begaat een overtreding. Produkin krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Atkın passt de bal met de wreef. Knüsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Produkin rent richting de bal. Knüsel is nu in balbezit. Knüsel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kumtepe passt de bal zonder na te denken. Cahen heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Knüsel stond buitenspel. Cahen neemt vlug de vrije trap. Wojewoda rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - KP Wołów 0:1

26e minuut.
Cubillos rent richting de bal. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lamelle met de inworp. Judycki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jarocki. Jarocki krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Wojewoda geeft de bal voor. Kumtepe kopt de bal weg. Judycki speelt de bal door. Produkin rent richting de bal. Produkin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jeziński geeft de bal voor. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kumtepe zijn tegenspeler op de grond. Cubillos roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cubillos kan niet meer verder spelen. Wanatowicz komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Jarocki is nu in balbezit. Judycki is nu in balbezit. Judycki passt de bal in één keer door. Produkin rent richting de bal. Produkin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Semik trapt de bal weg. Ríos kopt de bal weg. Knüsel probeert de bal met de borst te controleren. Knüsel haalt uit met een fantastische trap. Semik probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tatu geeft een lange en hoge pass. Produkin kopt de bal weg. Knüsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knüsel schiet op doel. Semik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sieczka met de inworp. Della Scala rent richting de bal. Atkın begaat een overtreding. Atkın krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Warriors 47%, KP Wołów 53%.
Wild Warriors - KP Wołów 0:1

53e minuut.
Ríos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ribas komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Lamelle passt de bal zonder na te denken. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu passt de bal met de wreef. Knüsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knüsel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Produkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Produkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wild Warriors - KP Wołów 1:1

60e minuut.
Putramentas probeert naar een medespeler te passen. Della Scala is nu in balbezit. Della Scala probeert naar een medespeler te passen. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wanatowicz is nu in balbezit. Wanatowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - KP Wołów 1:2

64e minuut.
Ribas passt de bal zonder na te denken. Wanatowicz rent richting de bal. Sieczka begaat een overtreding. Sieczka krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Atkın speelt de bal door. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu passt de bal zonder na te denken. Produkin is nu in balbezit. Produkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wild Warriors - KP Wołów 2:2

78e minuut.
Sieczka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Della Scala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... Neneman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Berny geeft een lange en hoge pass. Jarocki is nu in balbezit. Jarocki passt de bal met de wreef. Della Scala is nu in balbezit. Della Scala draait met de bal, schiet en ... Neneman bokst de bal weg. Berny heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - KP Wołów 2:3

83e minuut.
Judycki is nu in balbezit. Judycki geeft de bal voor. Knüsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knüsel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wild Warriors - KP Wołów 3:3

87e minuut.
Sieczka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Della Scala met de inworp. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap. Neneman bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Produkin kopt de bal weg. Judycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Judycki passt de bal in één keer door. Produkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Produkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - KP Wołów 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Warriors 55%, KP Wołów 45%.
Wild Warriors - KP Wołów 4:3