Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-09 19:30
  • Competitiewedstrijd: Spartan league
  • Stadion: Gancarz
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3768
KP Wołów Wild Warriors
2018 new Tactiek 132212 off
39% Balbezit 61%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
40 gemiddelde waardering 55
good Schieten very good
adequate Passen excellent
average Verdedigen good


1e minuut.
Knüsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knüsel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Della Scala met de inworp. Putramentas geeft een lange en hoge pass. Beyaz bokst de bal weg. Družný rent richting de bal. Družný haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Judycki is nu in balbezit. Judycki met een sublieme pass. Basler is nu in balbezit. Basler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Wild Warriors 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Bouaoudia de bal. Knüsel is nu in balbezit. Knüsel geeft de bal voor. Basler bereikt de bal nog maar net als eerste. Basler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Basler bereikt de bal nog maar net als eerste. Basler schiet op doel. Semik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Wild Warriors 0:2

16e minuut.
Putramentas is nu in balbezit. Knüsel onderschept slim de pass. Knüsel geeft een hoge lob. Basler bereikt de bal nog maar net als eerste. Basler draait met de bal, schiet en ... Semik bokst de bal weg. Basler rent richting de bal. Basler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Wild Warriors 0:3

20e minuut.
Judycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamelle speelt de bal door. Della Scala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu verovert de bal door een tackle van achteren. Tatu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Tatu speelt de bal door. Produkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahen maakt een afschuwelijke overtreding. Cahen krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Lamelle met een sublieme pass. Tatu rent richting de bal. Tatu passt de bal in één keer door. Produkin rent richting de bal. Produkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Inworp. Della Scala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojewoda speelt de bal door. Družný bereikt de bal nog maar net als eerste. Družný draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Inworp. Tatu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamelle rent richting de bal. Lamelle geeft een hoge lob. Produkin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bouaoudia verovert de bal door een tackle van achteren. Bouaoudia geeft een hoge lob. Lamelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamelle schiet op doel. Semik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Wild Warriors 0:4

32e minuut.
Ribas passt de bal in één keer door. Berny geeft een hoge lob. Produkin kopt de bal weg. Basler rent richting de bal. Basler haalt uit met een fantastische trap. Semik bokst de bal weg.

35e minuut.
Lamelle probeert naar een medespeler te passen. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu geeft een hoge lob. Produkin rent richting de bal. Produkin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Tatu geeft een lange en hoge pass. Basler rent richting de bal. Produkin is nu in balbezit. Basler is nu in balbezit. Basler haalt uit met een fantastische trap. Semik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Basler rent richting de bal. Basler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Wild Warriors 0:5

41e minuut.
Produkin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cahen neemt vlug de vrije trap. Berny kopt de bal weg. Basler is nu in balbezit. Basler schiet op doel. Semik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Jarocki geeft de bal voor. Bouaoudia kopt de bal weg. Daar is Downing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Produkin rent richting de bal. Produkin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lamelle probeert naar een medespeler te passen. Tatu rent richting de bal. Tatu geeft de bal voor. Produkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Produkin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Produkin is nu in balbezit. Produkin draait met de bal, schiet en ... Semik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Basler is nu in balbezit. Basler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Wild Warriors 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wołów 60%, Wild Warriors 40%.
KP Wołów - Wild Warriors 0:6

46e minuut.
Abajo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Družný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Družný speelt de bal door. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Klungelig pakt Cahen de bal. Produkin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cahen. Produkin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Produkin kan niet meer verder spelen. Atkın komt het veld opgelopen. Bouaoudia met een snel genomen vrije trap. Judycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Judycki geeft een lange en hoge pass. Semik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Basler is nu in balbezit. Basler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Wild Warriors 0:7

49e minuut.
Basler heeft problemen om de bal te vangen. Atkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Basler is nu in balbezit. Basler schiet op doel. Semik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Wild Warriors 0:8

50e minuut.
Atkın passt de bal met de wreef. Daar is Tatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatu passt de bal met de wreef. Judycki is nu in balbezit. Judycki haalt uit met een fantastische trap. Semik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Atkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Wild Warriors 0:9

53e minuut.
Basler geeft een hoge lob. Judycki is nu in balbezit. Judycki geeft de bal voor. Atkın rent richting de bal. Atkın haalt uit met een fantastische trap. Semik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Basler de bal. Basler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Wild Warriors 0:10

58e minuut.
Della Scala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Putramentas speelt de bal door. Družný is nu in balbezit. Družný haalt uit met een fantastische trap. Beyaz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Peragón kopt de bal weg. Downing rent richting de bal. Bouaoudia speelt de bal door. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Lamelle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarocki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lamelle. Lamelle krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Judycki speelt de bal door. Berny rent richting de bal. Knüsel geeft een lange en hoge pass. Della Scala bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Scala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Judycki is nu in balbezit. Judycki met een sublieme pass. Basler rent richting de bal. Basler schiet op doel. Semik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Wild Warriors 0:11

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Bouaoudia de bal onder controle te krijgen. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... Peragón probeert de bal aan de voet te houden. Beyaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Wild Warriors 1:11

87e minuut.
Tatu geeft de bal voor. Lamelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamelle met een sublieme pass. Atkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkın haalt uit met een fantastische trap. Semik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wołów 60%, Wild Warriors 40%.
KP Wołów - Wild Warriors 1:11