Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Bielany TS Sparta
nowa_v2 Tactiek presss
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 34.4
outstanding Schieten weak
solid Passen average
solid Verdedigen good


13e minuut.
Zawadzki is nu in balbezit. Zawadzki passt de bal in één keer door. Śmiglewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiglewski schiet op doel. Yıldız werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - TS Sparta 1:0

13e minuut.
Vaidelotis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Śmiglewski de bal. Śmiglewski passt de bal zonder na te denken. Zawadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadzki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jendrysiak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cerda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zawadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadzki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Zawadzki rent richting de bal. Laurey verovert de bal door een tackle van achteren. Laurey geeft een hoge lob. Szałęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałęga geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Jáger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zawadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurey rent richting de bal. Zawadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Zawadzki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Duijm verovert de bal door een tackle van achteren. Duijm geeft een lange en hoge pass. Jendrysiak heeft problemen om de bal te vangen. Zawadzki rent richting de bal. Zawadzki haalt uit met een fantastische trap. Yıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Handel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skupień met de inworp. Śmiglewski heeft problemen om de bal te vangen. Śmiglewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Jáger passt de bal met de wreef. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień passt de bal in één keer door. Śmiglewski heeft problemen om de bal te vangen. Śmiglewski haalt uit met een fantastische trap. Yıldız verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Cerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerda probeert naar een medespeler te passen. Śmiglewski rent richting de bal. Śmiglewski schiet op doel. Yıldız werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - TS Sparta 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 28%, TS Sparta 72%.
KP Bielany - TS Sparta 2:0

54e minuut.
Zawadzki passt de bal met de wreef. van Axel Dongen verovert de bal door een tackle van achteren. Śmiglewski rent richting de bal. Śmiglewski haalt uit met een fantastische trap. Yıldız probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cerda passt de bal zonder na te denken. van Axel Dongen probeert naar een medespeler te passen. Szałęga speelt de bal door. Śmiglewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiglewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Szałęga probeert naar een medespeler te passen. Pachel rent richting de bal. Pachel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Śmiglewski de bal. Śmiglewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hyam met een sublieme pass. Śmiglewski is nu in balbezit. Śmiglewski passt de bal in één keer door. Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - TS Sparta 3:0

86e minuut.
Tomita speelt de bal door. Jáger probeert naar een medespeler te passen. Skupień probeert naar een medespeler te passen. Śmiglewski is nu in balbezit. Śmiglewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skupień geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hyam kopt de bal weg. Jáger is nu in balbezit. Jáger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 38%, TS Sparta 62%.
KP Bielany - TS Sparta 3:0