Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Sparta KP Bielany
presss Tactiek nowa_v2
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 54.5
weak Schieten incredible
average Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Jendrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerda verovert de bal door een tackle van achteren. Cerda met een sublieme pass. Zawadzki is nu in balbezit. Zawadzki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Śmiglewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Terry komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert van Axel Dongen de bal onder controle te krijgen. Cerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerda met een sublieme pass. Zawadzki rent richting de bal. Zawadzki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Duijm is nu in balbezit. Duijm passt de bal met de wreef. Jáger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Terry de bal. Terry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KP Bielany 0:1

22e minuut.
Zawadzki is nu in balbezit. Jendrysiak is nu in balbezit. Zawadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Zawadzki schiet op doel. Jaronskas probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cerda zal de hoekschop nemen. Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Axel Dongen probeert de bal met de borst te controleren. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KP Bielany 0:2

26e minuut.
Cerda speelt de bal door. Zawadzki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jendrysiak. Jendrysiak krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Zawadzki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jáger met een snel genomen vrije trap. van Axel Dongen kopt de bal weg. Cerda is nu in balbezit. Cerda passt de bal met de wreef. Jáger geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger geeft de bal voor. Daar is Terry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KP Bielany 0:3

36e minuut.
Małecki speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Soszyński de bal onder controle te krijgen. Laureanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureanti draait met de bal, schiet en ... Soszyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KP Bielany 1:3

38e minuut.
van Axel Dongen probeert de bal met de borst te controleren. Terry is nu in balbezit. Terry passt de bal zonder na te denken. Zawadzki is nu in balbezit. Zawadzki draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Sparta 63%, KP Bielany 37%.
TS Sparta - KP Bielany 1:3

48e minuut.
Skupień rent richting de bal. Skupień geeft een hoge lob. Jaronskas heeft problemen om de bal te vangen. Zawadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KP Bielany 1:4

51e minuut.
Terry is nu in balbezit. Laurey onderschept slim de pass. Skupień onderschept slim de pass. Skupień geeft een hoge lob. Zawadzki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Handel heeft problemen om de bal te vangen. Skupień geeft de bal voor. Jaronskas controleert de bal met de borst. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Handel is nu in balbezit. Skupień onderschept slim de pass. Skupień geeft een hoge lob. Terry heeft problemen om de bal te vangen. Terry draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Yıldız met een sublieme pass. Szałęga kopt de bal weg. Klungelig pakt Terry de bal. Terry geeft de bal voor. Zawadzki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Terry passt de bal met de wreef. Jáger probeert naar een medespeler te passen. Zawadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadzki haalt uit met een fantastische trap. Yıldız werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KP Bielany 1:5

66e minuut.
Kacharava komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Jáger rent richting de bal. Jáger passt de bal in één keer door. Terry rent richting de bal. Terry draait met de bal, schiet en ... Yıldız maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KP Bielany 1:6

78e minuut.
Szałęga met een sublieme pass. Zawadzki is nu in balbezit. Zawadzki passt de bal met de wreef. Terry is nu in balbezit. Terry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Jáger de bal onder controle te krijgen. Jáger passt de bal met de wreef. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień geeft de bal voor. Zawadzki krijgt zijn hoofd ertegen. Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Skupień passt de bal in één keer door. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm geeft een lange en hoge pass. Zawadzki is nu in balbezit. Zawadzki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Kacharava kopt de bal weg. Skupień is nu in balbezit. Skupień passt de bal met de wreef. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Sparta 74%, KP Bielany 26%.
TS Sparta - KP Bielany 1:6