Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 18:22
  • Competitiewedstrijd: Andromeda
  • Stadion: Gorilaz SK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4177
Gorilaz SK FC BARILOCHE
new ttz Tactiek PMF
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
50.6 gemiddelde waardering 38.2
very good Schieten good
very good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Speriatu is nu in balbezit. Speriatu speelt de bal door. Petru rent richting de bal. Petru schiet op doel. Anfuso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Speriatu rent richting de bal. Speriatu geeft de bal voor. Torje kopt de bal weg. Petru rent richting de bal. Petru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - FC BARILOCHE 1:0

9e minuut.
Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu speelt de bal door. Novales verovert de bal door een tackle van achteren. Ştrulă is nu in balbezit. Ştrulă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sima geeft een hoge lob. Ştrulă controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Barrichello neemt vlug de vrije trap. Malone rent richting de bal. Malone schiet op doel. Cârlan bokst de bal weg.

13e minuut.
Torje geeft een lange en hoge pass. Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrichello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrichello krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ispas onderschept slim de pass. Ispas geeft een hoge lob. Ştrulă is nu in balbezit. Ştrulă schiet op doel. Anfuso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - FC BARILOCHE 2:0

15e minuut.
Petru passt de bal zonder na te denken. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu probeert naar een medespeler te passen. Petru rent richting de bal. Petru haalt uit met een fantastische trap. Anfuso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Vişinescu met een sublieme pass. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu probeert naar een medespeler te passen. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Petru haalt uit met een fantastische trap. Anfuso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Tudor probeert naar een medespeler te passen. Vişinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinescu geeft de bal voor. Petru rent richting de bal. Petru schiet op doel. Anfuso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Trabucchi is nu in balbezit. Vişinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vişinescu passt de bal in één keer door. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Petru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Speriatu zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anfuso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ştrulă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - FC BARILOCHE 3:0

30e minuut.
Sima probeert naar een medespeler te passen. Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispas passt de bal zonder na te denken. Ştrulă is nu in balbezit. Ştrulă haalt uit met een fantastische trap. Anfuso bokst de bal weg.

38e minuut.
Ispas is nu in balbezit. Ispas geeft de bal voor. Klungelig pakt Petru de bal. Petru schiet op doel. Anfuso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - FC BARILOCHE 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 33%, FC BARILOCHE 67%.
Gorilaz SK - FC BARILOCHE 4:0

46e minuut.
Wężowiecki komt het veld opgelopen. Munteanu komt het veld opgelopen. Garneri komt het veld opgelopen. Varlamov komt het veld opgelopen. Palma komt het veld opgelopen. Stelea komt het veld opgelopen. Hyka komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Munteanu rent richting de bal. Munteanu passt de bal met de wreef. Stelea rent richting de bal. Stelea draait met de bal, schiet en ... Anfuso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - FC BARILOCHE 5:0

51e minuut.
Vişinescu probeert naar een medespeler te passen. Speriatu rent richting de bal. Speriatu geeft een hoge lob. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea haalt uit met een fantastische trap. Anfuso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Vişinescu geeft de bal voor. Daar is Novales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelea is nu in balbezit. Stelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - FC BARILOCHE 6:0

59e minuut.
Vişinescu probeert naar een medespeler te passen. Novales heeft problemen om de bal te vangen. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea haalt uit met een fantastische trap. Anfuso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - FC BARILOCHE 7:0

59e minuut.
Stelea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuzucu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Anfuso trapt de bal weg van het doel. Fekhi is nu in balbezit. Vişinescu begaat een overtreding. Vişinescu krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Vişinescu geeft de bal voor. Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispas probeert naar een medespeler te passen. Kuzucu is nu in balbezit. Kuzucu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - FC BARILOCHE 8:0

71e minuut.
Torje rent richting de bal. Torje passt de bal in één keer door. Kuzucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzucu schiet op doel. Anfuso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - FC BARILOCHE 9:0

71e minuut.
Kuzucu passt de bal met de wreef. Daar is Speriatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speriatu geeft de bal voor. Kuzucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzucu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Vişinescu passt de bal met de wreef. Hyka is nu in balbezit. Kuzucu verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzucu draait met de bal, schiet en ... Anfuso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - FC BARILOCHE 10:0

87e minuut.
Torje passt de bal in één keer door. Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă onderschept slim de pass. Ştrulă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 20%, FC BARILOCHE 80%.
Gorilaz SK - FC BARILOCHE 10:0