Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 18:22
  • Competitiewedstrijd: Andromeda
  • Stadion: Bulov pasienik
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3800
CF Čukaričky Dechtice Red Liverpool FC
Camp nou Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 16.4
solid Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Horvat probeert naar een medespeler te passen. Dobek is nu in balbezit. Dobek speelt de bal door. Buryaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryaile schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kahanič kopt de bal weg. Dobek rent richting de bal. Dobek passt de bal in één keer door. Buryaile rent richting de bal. Buryaile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Red Liverpool FC 1:0

13e minuut.
Buryaile is nu in balbezit. Buryaile passt de bal zonder na te denken. Horvat probeert naar een medespeler te passen. Šolej rent richting de bal. Šolej passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buryaile rent richting de bal. Buryaile draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Red Liverpool FC 2:0

16e minuut.
Dunsatit heeft problemen om de bal te vangen. Šolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolej passt de bal in één keer door. Buryaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryaile draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Red Liverpool FC 3:0

18e minuut.
Smitka passt de bal in één keer door. Boontupthai rent richting de bal. Dobek probeert naar een medespeler te passen. Buryaile is nu in balbezit. Buryaile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Red Liverpool FC 4:0

20e minuut.
Smitka met een sublieme pass. Klungelig pakt Dobek de bal. Dobek met een sublieme pass. Buryaile is nu in balbezit. Buryaile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Red Liverpool FC 5:0

27e minuut.
Horvat passt de bal zonder na te denken. Daar is Buryaile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kongsommard bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Pinkaew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smitka rent richting de bal. Smitka speelt de bal door. Buryaile rent richting de bal. Buryaile draait met de bal, schiet en ... Dinthai bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Narin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buryaile is nu in balbezit. Buryaile haalt uit met een fantastische trap. Narin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Horvat probeert naar een medespeler te passen. Kahanič heeft problemen om de bal te vangen. Kahanič speelt de bal door. Buryaile is nu in balbezit. Buryaile haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Smitka rent richting de bal. Smitka passt de bal in één keer door. Sup is nu in balbezit. Sup geeft een hoge lob. Buryaile maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Red Liverpool FC 6:0

41e minuut.
Kopylchenko met een sublieme pass. Klungelig pakt Parnjareon de bal. Buryaile is nu in balbezit. Buryaile haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 19%, Red Liverpool FC 81%.
CF Čukaričky Dechtice - Red Liverpool FC 6:0

50e minuut.
Daar is Pinkaew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smitka is nu in balbezit. Smitka met een sublieme pass. Buryaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryaile draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Buryaile heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jamnunviriya. Buryaile raakt geblesseerd tijdens het duel. Horvat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buryaile krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Red Liverpool FC 7:0

56e minuut.
Weylin geeft een hoge lob. Kahanič bereikt de bal nog maar net als eerste. Smitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Smitka geeft een lange en hoge pass. Buryaile springt en kopt de bal. Dinthai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Red Liverpool FC 8:0

59e minuut.
Dinthai trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šolej met de inworp. Horvat rent richting de bal. Horvat geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buryaile is nu in balbezit. Buryaile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Red Liverpool FC 9:0

68e minuut.
Horvat passt de bal in één keer door. Šolej rent richting de bal. Šolej geeft de bal voor. Dobek rent richting de bal. Dobek draait met de bal, schiet en ... Dinthai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Smitka rent richting de bal. Dobek is nu in balbezit. Dobek geeft een lange en hoge pass. Daar is Horvat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Parnjareon heeft problemen om de bal te vangen. Kahanič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahanič speelt de bal door. Buryaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryaile schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Šolej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šolej draait met de bal, schiet en ... Jamnunviriya heeft problemen om de bal te vangen. Buryaile is nu in balbezit. Buryaile schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kahanič kopt de bal weg. Buryaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryaile passt de bal met de wreef. Dobek is nu in balbezit. Dobek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Red Liverpool FC 10:0

81e minuut.
Parnjareon met een sublieme pass. Klungelig pakt Kopylchenko de bal. Buryaile is nu in balbezit. Buryaile haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Narin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buryaile is nu in balbezit. Narin rent richting de bal. Buryaile verovert de bal door een tackle van achteren. Buryaile haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Cârlescu probeert naar een medespeler te passen. Sup rent richting de bal. Sup geeft een hoge lob. Buryaile rent richting de bal. Buryaile draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Buryaile passt de bal zonder na te denken. Dobek is nu in balbezit. Dobek passt de bal zonder na te denken. Buryaile rent richting de bal. Buryaile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Red Liverpool FC 11:0

89e minuut.
Parnjareon passt de bal met de wreef. Pinkaew probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buryaile onderschept slim de pass. Buryaile haalt uit met een fantastische trap. Dinthai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Red Liverpool FC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 19%, Red Liverpool FC 81%.
CF Čukaričky Dechtice - Red Liverpool FC 12:0