Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Liverpool FC Mission FC 2011
Normal Tactiek kofs3-wind
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 35.5
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Laczi is nu in balbezit. Laczi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Verpecz de bal. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap. Dinthai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bilicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stabrowski de bal. Stabrowski passt de bal zonder na te denken. Korpics is nu in balbezit. Korpics draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pinkaew rent richting de bal. Baceiredo onderschept slim de pass. Baceiredo met een sublieme pass. Korpics rent richting de bal. Korpics draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Korpics kopt de bal weg. Bilicz probeert naar een medespeler te passen. Korpics bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Liverpool FC - Mission FC 2011 0:1

30e minuut.
Laczi rent richting de bal. Laczi geeft de bal voor. Kongsommard is nu in balbezit. Korpics onderschept slim de pass. Korpics draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dinthai met een harde bal richting middenveld. Boontupthai kopt de bal weg. Pinkaew probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korpics bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpics draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Somogyi is nu in balbezit. Parnjareon begaat een overtreding. Somogyi raakt geblesseerd tijdens het duel. Baceiredo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mørland rent richting de bal. Mørland draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mørland bereikt de bal nog maar net als eerste. Mørland haalt uit met een fantastische trap. Dinthai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Verpecz speelt de bal door. Korpics rent richting de bal. Korpics passt de bal zonder na te denken. Mørland bereikt de bal nog maar net als eerste. Mørland schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Liverpool FC 83%, Mission FC 2011 17%.
Red Liverpool FC - Mission FC 2011 0:1

47e minuut.
Bilicz verovert de bal door een tackle van achteren. Verpecz probeert naar een medespeler te passen. Mørland is nu in balbezit. Korpics is nu in balbezit. Korpics draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Liverpool FC - Mission FC 2011 0:2

51e minuut.
Doeltrap. Dinthai trapt de bal weg. Boontupthai kopt de bal weg. Mørland heeft problemen om de bal te vangen. Mørland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Narin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Laczi met een snelle inworp. Mørland rent richting de bal. Mørland draait met de bal, schiet en ... Dinthai bokst de bal weg.

56e minuut.
Somogyi probeert de bal met de borst te controleren. Baceiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baceiredo passt de bal zonder na te denken. Verpecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Verpecz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bilicz speelt de bal door. Daar is Stabrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stabrowski passt de bal met de wreef. Mørland is nu in balbezit. Mørland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Baceiredo met een sublieme pass. Bilicz is nu in balbezit. Bilicz met een sublieme pass. Korpics rent richting de bal. Korpics schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Bilicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baceiredo de bal. Baceiredo passt de bal met de wreef. Mørland bereikt de bal nog maar net als eerste. Mørland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Narin de bal onder controle te krijgen. Verpecz is nu in balbezit. Verpecz met een sublieme pass. Korpics is nu in balbezit. Korpics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Liverpool FC - Mission FC 2011 0:3

83e minuut.
Kopylchenko passt de bal met de wreef. Daar is Boontupthai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boontupthai passt de bal met de wreef. Korpics rent richting de bal. Korpics draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Liverpool FC 81%, Mission FC 2011 19%.
Red Liverpool FC - Mission FC 2011 0:3