Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mission FC 2011 FC BARILOCHE
kofs3-wind Tactiek ASB
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
40.3 gemiddelde waardering 36.7
good Schieten good
good Passen adequate
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Baceiredo met een sublieme pass. Stabrowski met een sublieme pass. Bilicz rent richting de bal. Bilicz draait met de bal, schiet en ... Anfuso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - FC BARILOCHE 1:0

5e minuut.
Laczi is nu in balbezit. Mørland is nu in balbezit. Drapé legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drapé krijgt een gele kaart. Mørland is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bilicz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Anfuso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - FC BARILOCHE 2:0

31e minuut.
Somogyi is nu in balbezit. Somogyi probeert naar een medespeler te passen. Verpecz met een sublieme pass. Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Laczi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Halmi is nu in balbezit. Halmi probeert naar een medespeler te passen. Mørland bereikt de bal nog maar net als eerste. Mørland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Novales is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stabrowski. Novales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Novales met een snel genomen vrije trap. Malone is nu in balbezit. Malone draait met de bal, schiet en ... Nyilas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - FC BARILOCHE 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 24%, FC BARILOCHE 76%.
Mission FC 2011 - FC BARILOCHE 2:1

46e minuut.
Constantin komt het veld opgelopen. Varlamov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Malone is nu in balbezit. Bilicz begaat een overtreding. Malone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trabucchi met een snel genomen vrije trap. Malone is nu in balbezit. Malone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Constantin is nu in balbezit. Bilicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mørland bereikt de bal nog maar net als eerste. Mørland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - FC BARILOCHE 3:1

51e minuut.
Varlamov speelt de bal door. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz is nu in balbezit. Bilicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - FC BARILOCHE 4:1

60e minuut.
Buitenspel voor Malone. Goede buitenspelval van de verdediging. Garneri komt het veld opgelopen. Esquivel komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Doeltrap. Romańczuk komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Laczi kan de bal niet met de borst controleren. Laczi geeft een lange en hoge pass. Mørland kopt de bal weg. Bilicz is nu in balbezit. Bilicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - FC BARILOCHE 5:1

90e minuut.
Verpecz is nu in balbezit. Bilicz rent richting de bal. Bilicz probeert naar een medespeler te passen. Mørland bereikt de bal nog maar net als eerste. Mørland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - FC BARILOCHE 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 38%, FC BARILOCHE 62%.
Mission FC 2011 - FC BARILOCHE 6:1