Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:12
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Amazon FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2431
Amazon FC Wyspy Owcze
breki433 Tactiek utwórz
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 33.9
excellent Schieten adequate
very good Passen poor
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Maita verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Füle met de inworp. Breznay geeft een hoge lob. Koudela krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Füle speelt de bal door. Damborg heeft problemen om de bal te vangen. Damborg met een sublieme pass. Koudela rent richting de bal. Koudela schiet op doel. Tłokiński bokst de bal weg.

7e minuut.
Füle passt de bal met de wreef. Nozal heeft problemen om de bal te vangen. Nozal passt de bal met de wreef. Koudela is nu in balbezit. Koudela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon FC - Wyspy Owcze 1:0

9e minuut.
Breznay passt de bal zonder na te denken. Daar is Nozal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nozal geeft de bal voor. Koudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Füle rent richting de bal. Füle geeft een hoge lob. Koudela kopt de bal weg. Aponyi rent richting de bal. Aponyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon FC - Wyspy Owcze 2:0

11e minuut.
Didyk is nu in balbezit. Aponyi onderschept slim de pass. Aponyi passt de bal met de wreef. Koudela is nu in balbezit. Koudela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon FC - Wyspy Owcze 3:0

19e minuut.
Breznay rent richting de bal. Breznay geeft een hoge lob. Koudela heeft problemen om de bal te vangen. Koudela haalt uit met een fantastische trap. Flis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tłokiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Füle rent richting de bal. Füle passt de bal met de wreef. Koudela is nu in balbezit. Koudela haalt uit met een fantastische trap. Tłokiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon FC - Wyspy Owcze 4:0

24e minuut.
Maita geeft de bal voor. Apopii kopt de bal weg. Klungelig pakt Orlaineta de bal. Koudela rent richting de bal. Koudela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Breznay de bal onder controle te krijgen. Mosór geeft de bal voor. Nozal kopt de bal weg. Koudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudela schiet op doel. Tłokiński bokst de bal weg.

40e minuut.
Ficek heeft problemen om de bal te vangen. Füle is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ficek. Füle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Füle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tłokiński met een sublieme pass. Nozal rent richting de bal. Nozal passt de bal zonder na te denken. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon FC 28%, Wyspy Owcze 72%.
Amazon FC - Wyspy Owcze 4:0

47e minuut.
Klungelig pakt Mosór de bal. Breznay rent richting de bal. Breznay passt de bal zonder na te denken. Koudela rent richting de bal. Koudela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon FC - Wyspy Owcze 5:0

56e minuut.
Nozal speelt de bal door. Aponyi is nu in balbezit. Aponyi passt de bal zonder na te denken. Koudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon FC - Wyspy Owcze 6:0

58e minuut.
Nozal heeft problemen om de bal te vangen. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Páles. Gradowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Didyk komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Füle is nu in balbezit. Füle passt de bal zonder na te denken. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay geeft de bal voor. Koudela maakt een snoekduik en kopt de bal. Tłokiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Maita de bal. Koudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudela draait met de bal, schiet en ... Tłokiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Breznay rent richting de bal. Breznay geeft een hoge lob. Daar is Giszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koudela is nu in balbezit. Koudela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Aponyi passt de bal in één keer door. Flis verovert de bal door een tackle van achteren. Füle probeert naar een medespeler te passen. Koudela rent richting de bal. Koudela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon FC - Wyspy Owcze 7:0

87e minuut.
Nozal met een sublieme pass. Didyk is nu in balbezit. Didyk passt de bal zonder na te denken. Koudela is nu in balbezit. Koudela draait met de bal, schiet en ... Tłokiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon FC 28%, Wyspy Owcze 72%.
Amazon FC - Wyspy Owcze 7:0