Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Twoja Stara Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Furya Wolfheart
ofens nowa v1 Tactiek blackie1
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
60 gemiddelde waardering 53.6
incredible Schieten solid
excellent Passen good
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga passt de bal zonder na te denken. Szymczykiewicz is nu in balbezit. Szymczykiewicz geeft een lange en hoge pass. Laborinho krijgt zijn hoofd ertegen. Pielecha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Dobrescu passt de bal in één keer door. Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár passt de bal in één keer door. Laborinho rent richting de bal. Laborinho haalt uit met een fantastische trap. Pielecha bokst de bal weg.

4e minuut.
Inworp. Kárník zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morand speelt de bal door. Koclęga rent richting de bal. Koclęga draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Móczár kopt de bal weg. Klungelig pakt Umić de bal. Umić passt de bal zonder na te denken. Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborinho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Wolfheart 1:0

12e minuut.
Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár met een sublieme pass. Laborinho rent richting de bal. Laborinho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Umić bereikt de bal nog maar net als eerste. Umić speelt de bal door. Coranga rent richting de bal. Coranga haalt uit met een fantastische trap. Protić probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár passt de bal zonder na te denken. Laborinho rent richting de bal. Laborinho haalt uit met een fantastische trap. Pielecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Wolfheart 2:0

24e minuut.
Sukatmaz geeft een lange en hoge pass. Piredda heeft problemen om de bal te vangen. Coranga rent richting de bal. Coranga haalt uit met een fantastische trap. Pielecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Móczár passt de bal in één keer door. Capirci verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Móczár neemt de hoekschop. Laborinho maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Wolfheart 3:0

27e minuut.
Cuculiansky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kárník is nu in balbezit. Dobrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrescu geeft een lange en hoge pass. Laborinho maakt een snoekduik en kopt de bal. Pielecha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Dobrescu geeft een lange en hoge pass. Capirci speelt de bal door. Piredda probeert de bal aan de voet te houden. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga schiet op doel. Pielecha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Wolfheart 4:0

33e minuut.
Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu passt de bal in één keer door. Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Wolfheart 5:0

44e minuut.
Maciejski onderschept slim de pass. Umić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koclęga. Koclęga krijgt een gele kaart. Umić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Umić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laborinho maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya 21%, Wolfheart 79%.
Furya - Wolfheart 5:0

46e minuut.
Leggeri komt het veld opgelopen. Botezatu komt het veld opgelopen. Orczyk komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Capirci is nu in balbezit. Capirci geeft een lange en hoge pass. Phadnis kan de bal niet met de borst controleren. Morand rent richting de bal. Morand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Wolfheart 5:1

47e minuut.
Laborinho passt de bal zonder na te denken. Coranga heeft problemen om de bal te vangen. Coranga passt de bal in één keer door. Laborinho rent richting de bal. Laborinho schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Protić de bal onder controle te krijgen. Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár passt de bal met de wreef. Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborinho schiet op doel. Orczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Szymczykiewicz geeft de bal voor. Laborinho controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Capirci maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Leggeri is nu in balbezit. Leggeri haalt uit met een fantastische trap. Phadnis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Leggeri is nu in balbezit. Umić onderschept slim de pass. Umić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Laborinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laborinho haalt uit met een fantastische trap. Orczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu passt de bal met de wreef. Coranga probeert naar een medespeler te passen. Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Morand probeert naar een medespeler te passen. Rybszleger met een sublieme pass. Szymczykiewicz is nu in balbezit. Botezatu verovert de bal door een tackle van achteren. Botezatu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Umić passt de bal met de wreef. Móczár rent richting de bal. Móczár passt de bal met de wreef. Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborinho schiet op doel. Orczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Rybszleger passt de bal in één keer door. Umić is nu in balbezit. Umić passt de bal in één keer door. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Wolfheart 6:1

70e minuut.
Protić is nu in balbezit. Protić geeft de bal voor. Leggeri kopt de bal weg. Morand rent richting de bal. Morand draait met de bal, schiet en ... Phadnis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Laborinho kopt de bal weg. Móczár is nu in balbezit. Móczár geeft een hoge lob. Laborinho maakt een snoekduik en kopt de bal. Orczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Wolfheart 7:1

76e minuut.
Móczár is nu in balbezit. Móczár probeert naar een medespeler te passen. Laborinho rent richting de bal. Laborinho haalt uit met een fantastische trap. Orczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Wolfheart 8:1

79e minuut.
Móczár rent richting de bal. Móczár geeft een hoge lob. Coranga maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Piredda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Leggeri de bal. Maciejski rent richting de bal. Leggeri begaat een overtreding. Leggeri krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Protić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Móczár met een snelle inworp. Umić geeft een hoge lob. Coranga krijgt zijn hoofd ertegen. Orczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laborinho maakt een snoekduik en kopt de bal. Orczyk bokst de bal weg.

87e minuut.
Kárník met een sublieme pass. Morand is nu in balbezit. Morand passt de bal in één keer door. Leggeri rent richting de bal. Leggeri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya 33%, Wolfheart 67%.
Furya - Wolfheart 8:1