Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żołnierze Wyklęci Furya
AK new mir Tactiek ofens nowa v1
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
70.7 gemiddelde waardering 59.5
outstanding Schieten solid
outstanding Passen excellent
excellent Verdedigen good


7e minuut.
Luketics geeft de bal voor. Inworp. Móczár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Umić rent richting de bal. Umić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Viljić kan de bal niet met de borst controleren. Viljić probeert naar een medespeler te passen. Talabér rent richting de bal. Talabér draait met de bal, schiet en ... Phadnis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Furya 1:0

21e minuut.
Móczár met de inworp. Viljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljić speelt de bal door. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu schiet op doel. Phadnis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Chiarella speelt de bal door. Viljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljić geeft een lange en hoge pass. Lucescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Furya 2:0

28e minuut.
Coşerea met een sublieme pass. Viljić rent richting de bal. Viljić geeft een lange en hoge pass. Lucescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Furya 3:0

35e minuut.
Luketics passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Viljić de bal. Viljić geeft een hoge lob. Lucescu springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Poničan geeft een lange en hoge pass. Viljić is nu in balbezit. Viljić probeert naar een medespeler te passen. Talabér is nu in balbezit. Talabér haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Móczár stond buitenspel. Magiera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żołnierze Wyklęci 43%, Furya 57%.
Żołnierze Wyklęci - Furya 3:0

49e minuut.
Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Viljić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coşerea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Chiarella passt de bal in één keer door. Magiera rent richting de bal. Sukatmaz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Magiera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lucescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Furya 4:0

61e minuut.
Viljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Umić begaat een overtreding. Viljić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luketics met een snel genomen vrije trap. Macharski rent richting de bal. Magiera begaat een overtreding. Magiera krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Poničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Poničan geeft een lange en hoge pass. Magiera rent richting de bal. Magiera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Furya 5:0

64e minuut.
Inworp. Macharski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coşerea geeft een lange en hoge pass. Magiera rent richting de bal. Magiera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Poničan met een sublieme pass. Coşerea speelt de bal door. Chiarella geeft een hoge lob. Viljić is nu in balbezit. Viljić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Viljić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viljić geeft een hoge lob. Lucescu kopt de bal weg. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Csorba onderschept slim de pass. Csorba passt de bal in één keer door. Magiera rent richting de bal. Magiera schiet op doel. Phadnis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Chiarella geeft een lange en hoge pass. Lucescu rent richting de bal. Sukatmaz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lucescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lucescu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Furya 6:0

73e minuut.
Chiarella kopt de bal weg. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera verovert de bal door een tackle van achteren. Chiarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiarella schiet op doel. Phadnis bokst de bal weg.

76e minuut.
Luketics heeft problemen om de bal te vangen. Umić bereikt de bal nog maar net als eerste. Luketics tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luketics krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Chiarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu onderschept slim de pass. Rybszleger speelt de bal door. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu draait met de bal, schiet en ... Phadnis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maciejski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viljić met de inworp. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Móczár stond buitenspel. Luketics neemt vlug de vrije trap. Viljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Viljić de bal. Viljić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Lisicyn probeert naar een medespeler te passen. Poničan met een sublieme pass. Viljić heeft problemen om de bal te vangen. Viljić geeft een lange en hoge pass. Lucescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magiera is nu in balbezit. Magiera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żołnierze Wyklęci - Furya 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żołnierze Wyklęci 34%, Furya 66%.
Żołnierze Wyklęci - Furya 7:0