Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: wtks agricola Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 499
wtks agricola Widzew Serce Łodzi
541 Tactiek 352
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 26.9
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Rivera is nu in balbezit. Rivera passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Dybula de bal onder controle te krijgen. Rivera rent richting de bal. Rivera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Jurasik met een sublieme pass. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov passt de bal zonder na te denken. Żołopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołopa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Głowacki met een harde bal richting middenveld. Tomicki kopt de bal weg. Daar is Car, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tomicki is nu in balbezit. Tomicki passt de bal met de wreef. Makowski rent richting de bal. Makowski draait met de bal, schiet en ... Głowacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wtks agricola - Widzew Serce Łodzi 0:1

23e minuut.
Ciorbea met een snelle inworp. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov passt de bal in één keer door. Makowski is nu in balbezit. Makowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Smolarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobeş probeert naar een medespeler te passen. Tomicki speelt de bal door. Żołopa is nu in balbezit. Żołopa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
wtks agricola - Widzew Serce Łodzi 0:2

38e minuut.
Półćwiartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik probeert naar een medespeler te passen. Rivera is nu in balbezit. Rivera haalt uit met een fantastische trap. Hoksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Głowacki probeert naar een medespeler te passen. Tomicki speelt de bal door. Jurasik is nu in balbezit. Makowski verovert de bal door een tackle van achteren. Makowski schiet op doel. Głowacki bokst de bal weg. Głowacki probeert naar een medespeler te passen. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wtks agricola 70%, Widzew Serce Łodzi 30%.
wtks agricola - Widzew Serce Łodzi 0:2

50e minuut.
Rusinov geeft een hoge lob. Car rent richting de bal. Car geeft de bal voor. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera haalt uit met een fantastische trap. Hoksa bokst de bal weg.

58e minuut.
Małyszek is nu in balbezit. Rivera is nu in balbezit. Dybula bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera is nu in balbezit. Rivera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tomicki de bal. Rivera rent richting de bal. Rivera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hoksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Almarza neemt de hoekschop. Makowski probeert de bal met de borst te controleren. Żołopa rent richting de bal. Żołopa schiet op doel. Głowacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
wtks agricola - Widzew Serce Łodzi 0:3

79e minuut.
Rivera draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Smoktunowicz de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szary neemt de hoekschop. Rivera springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wtks agricola 58%, Widzew Serce Łodzi 42%.
wtks agricola - Widzew Serce Łodzi 0:3