Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 16:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC Wonsky Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
FC Wonsky Centrum Zerkov
Gucio jazda v2 Tactiek Gestonówka 532
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 53.4
very good Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen solid


10e minuut.
Dvorský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hải Hà probeert naar een medespeler te passen. Dvorský is nu in balbezit. Dvorský geeft een lange en hoge pass. Vágvölgyi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Centrum Zerkov 0:1

31e minuut.
Vágvölgyi is nu in balbezit. Šunjić geeft de bal voor. Melogno rent richting de bal. Melogno draait met de bal, schiet en ... Zelenik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Centrum Zerkov 0:2

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Melogno de bal onder controle te krijgen. Dvorský rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bickel. Bickel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wonsky 45%, Centrum Zerkov 55%.
FC Wonsky - Centrum Zerkov 0:2

52e minuut.
Daar is Wanchope, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanchope probeert naar een medespeler te passen. Ciorap rent richting de bal. Ciorap schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bichado trapt de bal weg van het doel. Mihoc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hải Hà. Mihoc wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mihoc kan niet meer verder spelen. Ferreti komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Wanchope, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanchope probeert naar een medespeler te passen. Ciorap rent richting de bal. Ciorap schiet op doel. Bichado bokst de bal weg. Spinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinu geeft een lange en hoge pass. Alioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioğlu geeft een lange en hoge pass. Ciorap krijgt zijn hoofd ertegen. Bichado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Bickel heeft problemen om de bal te vangen. Bickel passt de bal zonder na te denken. Monteiro is nu in balbezit. Ciorap rent richting de bal. Ciorap draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wanchope geeft de bal voor. Bichado bokst de bal weg.

64e minuut.
Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocantins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wanchope is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alioğlu met een snel genomen vrije trap. Monteiro springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wanchope met een snelle inworp. Alioğlu is nu in balbezit. Alioğlu geeft een hoge lob. Ciorap krijgt zijn hoofd ertegen. Bichado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Centrum Zerkov 1:2

69e minuut.
Šunjić passt de bal in één keer door. Sypiański met een sublieme pass. Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Melogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Melogno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Alioğlu passt de bal in één keer door. Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope met een sublieme pass. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap schiet op doel. Bichado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wonsky 48%, Centrum Zerkov 52%.
FC Wonsky - Centrum Zerkov 1:2