Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS Mrozy Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5132
KS Mrozy KP Bydgoszcz
433 Tactiek moja2
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 37.5
average Schieten good
average Passen good
average Verdedigen average


5e minuut.
Draba bereikt de bal nog maar net als eerste. Draba met een sublieme pass. Olejnicki is nu in balbezit. Olejnicki draait met de bal, schiet en ... Damnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tunguz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stafik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tylak rent richting de bal. Tylak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

12e minuut.
Motyliński is nu in balbezit. Motyliński passt de bal met de wreef. Kucfir is nu in balbezit. Kucfir schiet op doel. Damnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - KP Bydgoszcz 0:1

17e minuut.
Abramowski rent richting de bal. Abramowski passt de bal zonder na te denken. Draba probeert naar een medespeler te passen. Kucfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Fułat passt de bal met de wreef. Stafik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Orłowski de bal. Jańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Grędkiewicz onderschept slim de pass. Draba is nu in balbezit. Draba passt de bal met de wreef. Olejnicki rent richting de bal. Olejnicki schiet op doel. Damnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mrozy 63%, KP Bydgoszcz 37%.
KS Mrozy - KP Bydgoszcz 0:1

46e minuut.
Mroczka komt het veld opgelopen. Bajski komt het veld opgelopen. Widuch komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramowski onderschept slim de pass. Abramowski met een sublieme pass. Bajski is nu in balbezit. Bajski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Motyliński kopt de bal weg. Draba bereikt de bal nog maar net als eerste. Draba speelt de bal door. Olejnicki rent richting de bal. Olejnicki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Draba passt de bal met de wreef. Abramowski rent richting de bal. Abramowski met een sublieme pass. Bajski is nu in balbezit. Bajski draait met de bal, schiet en ... Damnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Draba met een sublieme pass. Olejnicki is nu in balbezit. Olejnicki passt de bal zonder na te denken. Bajski rent richting de bal. Bajski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Bajski rent richting de bal. Bajski passt de bal in één keer door. Motyliński speelt de bal door. Bajski is nu in balbezit. Bajski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Robakiewicz is nu in balbezit. Olejnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Olejnicki passt de bal zonder na te denken. Bajski rent richting de bal. Bajski draait met de bal, schiet en ... Damnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mrozy 68%, KP Bydgoszcz 32%.
KS Mrozy - KP Bydgoszcz 0:1