Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Teatr Marzeń
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9611
Anioły Zemsty Lufa!
MID+WING Tactiek 5-2-3 NeW
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 50.2
excellent Schieten good
excellent Passen good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Hataylılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hataylılar passt de bal met de wreef. Ellerman rent richting de bal. Ellerman geeft een lange en hoge pass. Chałas rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hataylılar zal de hoekschop nemen. Chałas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Laluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hiếu is nu in balbezit. Hoàng Hiếu passt de bal in één keer door. Abo Treka rent richting de bal. Abo Treka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ellerman kan de bal niet met de borst controleren. Powiecko rent richting de bal. Powiecko geeft de bal voor. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg haalt uit met een fantastische trap. Langvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Hoàng Hiếu rent richting de bal. Hoàng Hiếu passt de bal in één keer door. Abo Treka is nu in balbezit. Abo Treka geeft de bal voor. Hinz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Abo Treka bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić is nu in balbezit. Abo Treka verovert de bal door een tackle van achteren. Abo Treka geeft de bal voor. Hinz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Lufa! 1:0

33e minuut.
Hinz is nu in balbezit. Hinz passt de bal in één keer door. Abo Treka is nu in balbezit. Abo Treka geeft een hoge lob. Goldberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Berkebay kopt de bal weg. Mureşanu rent richting de bal. Chałas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mureşanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Ellerman passt de bal in één keer door. Hataylılar is nu in balbezit. Hataylılar passt de bal met de wreef. Chałas rent richting de bal. Chałas draait met de bal, schiet en ... Abdelfattah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 46%, Lufa! 54%.
Anioły Zemsty - Lufa! 1:0

48e minuut.
Mureşanu kopt de bal weg. Powiecko heeft problemen om de bal te vangen. Ellerman probeert naar een medespeler te passen. Hataylılar rent richting de bal. Hataylılar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Powiecko onderschept slim de pass. Powiecko geeft een hoge lob. Hinz rent richting de bal. Hinz schiet op doel. Langvik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mefikowicz onderschept slim de pass. Abo Treka is nu in balbezit. Abo Treka passt de bal in één keer door. Hinz is nu in balbezit. Hinz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ellerman geeft de bal voor. Berkebay kopt de bal weg. Daar is Csóka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chałas rent richting de bal. Chałas haalt uit met een fantastische trap. Abdelfattah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Abo Treka heeft problemen om de bal te vangen. Milanić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abo Treka raakt geblesseerd tijdens het duel. Powiecko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Abo Treka is nu in balbezit. Abo Treka geeft de bal voor. Langvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goldberg controleert de bal met de borst. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Lufa! 2:0

82e minuut.
Klungelig pakt Hataylılar de bal. Powiecko rent richting de bal. Powiecko geeft een lange en hoge pass. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Lufa! 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 48%, Lufa! 52%.
Anioły Zemsty - Lufa! 3:0