Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-02 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Wolfheart Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Wolfheart KS Wilcze Pola
blackie1 Tactiek original2
52% Balbezit 48%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
57.2 gemiddelde waardering 64.3
good Schieten formidable
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


14e minuut.
Na een snelle pass probeert Piredda de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baryła geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Özsoy de bal. Özsoy haalt uit met een fantastische trap. Pielecha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Meinl met een sublieme pass. Özsoy heeft problemen om de bal te vangen. Baryła rent richting de bal. Baryła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wolfheart - KS Wilcze Pola 0:1

23e minuut.
Klungelig pakt Kárník de bal. Conti Gherardi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kárník. Kárník krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Conti Gherardi kan de bal niet met de borst controleren. Cuculiansky bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Conti Gherardi zijn tegenspeler op de grond. Conti Gherardi krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Slot geeft een hoge lob. Boruta kopt de bal weg. Baryła rent richting de bal. Baryła haalt uit met een fantastische trap. Pielecha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Casas verovert de bal door een tackle van achteren. Baryła is nu in balbezit. Baryła passt de bal in één keer door. Boruta is nu in balbezit. Boruta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Capirci geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meinl met de inworp. Daar is Conti Gherardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conti Gherardi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Przewłocki met een harde bal richting middenveld. Boruta rent richting de bal. Casas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Casas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolfheart 69%, KS Wilcze Pola 31%.
Wolfheart - KS Wilcze Pola 0:1

46e minuut.
Orczyk komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Micskó verovert de bal door een tackle van achteren. Micskó speelt de bal door. Özsoy rent richting de bal. Özsoy schiet op doel. Orczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolfheart - KS Wilcze Pola 0:2

59e minuut.
Meinl passt de bal zonder na te denken. Protić geeft de bal voor. Micskó speelt de bal door. Boruta rent richting de bal. Boruta schiet op doel. Orczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moutsis komt het veld opgelopen. Conti Gherardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoy schiet op doel. Orczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolfheart - KS Wilcze Pola 0:3

63e minuut.
Protić rent richting de bal. Protić probeert naar een medespeler te passen. Piredda bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta onderschept slim de pass. Boruta haalt uit met een fantastische trap. Orczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Inworp. Micskó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baryła geeft een hoge lob. Özsoy springt en kopt de bal. Orczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolfheart - KS Wilcze Pola 0:4

68e minuut.
Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła speelt de bal door. Boruta is nu in balbezit. Boruta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wolfheart - KS Wilcze Pola 0:5

83e minuut.
Meinl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conti Gherardi rent richting de bal. Conti Gherardi passt de bal in één keer door. Özsoy is nu in balbezit. Özsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Egeberg geeft een hoge lob. Özsoy controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Capirci maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rowntree rent richting de bal. Rowntree draait met de bal, schiet en ... Umtiti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Morand kopt de bal weg. Rowntree rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barajas. Barajas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolfheart 70%, KS Wilcze Pola 30%.
Wolfheart - KS Wilcze Pola 0:5