Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 10:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: AS CLamart Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
Appiolatino S.P.Q.R. limana
433 inv Tactiek tattica test
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.4 gemiddelde waardering 68.7
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


7e minuut.
Tiapushkin geeft een lange en hoge pass. Orrason kopt de bal weg. Coposu controleert de bal met de borst. Cvijić rent richting de bal. Cvijić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Condorcanqui controleert de bal met de borst. Condorcanqui probeert naar een medespeler te passen. Orrason probeert de bal met de borst te controleren. de Paiva Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. de Paiva Júnior haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Condorcanqui passt de bal met de wreef. de Paiva Júnior is nu in balbezit. de Paiva Júnior passt de bal met de wreef. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić schiet op doel. Lollino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Soublette probeert naar een medespeler te passen. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Soublette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soublette schiet op doel. D`Avanzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Erutku rent richting de bal. Erutku probeert naar een medespeler te passen. Grammos geeft de bal voor. Soublette kopt de bal weg. Yiğitarslanoğlu rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Grammos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić verovert de bal door een tackle van achteren. Szaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szaj krijgt een gele kaart. Cvijić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Paiva Júnior met een snel genomen vrije trap. Orrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - limana 0:1

24e minuut.
Erutku bereikt de bal nog maar net als eerste. Erutku met een sublieme pass. Soublette bereikt de bal nog maar net als eerste. Soublette draait met de bal, schiet en ... D`Avanzo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Becerra rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitarslanoğlu draait met de bal, schiet en ... D`Avanzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Appiolatino S.P.Q.R. - limana 1:1

27e minuut.
Szaj geeft een hoge lob. Ostoja kopt de bal weg. Szaj heeft problemen om de bal te vangen. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić schiet op doel. Lollino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Yiğitarslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erutku is nu in balbezit. Erutku speelt de bal door. Soublette bereikt de bal nog maar net als eerste. Soublette haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Coposu onderschept slim de pass. Mancipe verovert de bal door een tackle van achteren. Mancipe geeft een hoge lob. Orrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrason draait met de bal, schiet en ... Lollino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 51%, limana 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Appiolatino S.P.Q.R. - limana 1:1

46e minuut.
Orrason rent richting de bal. Coposu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orrason is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Paiva Júnior zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orrason springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Grammos heeft problemen om de bal te vangen. Grammos geeft een hoge lob. Tiapushkin is nu in balbezit. Tiapushkin geeft de bal voor. de Paiva Júnior krijgt zijn hoofd ertegen. Lollino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siekiera rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Zięba met een snelle inworp. Nisawi rent richting de bal. Nisawi passt de bal in één keer door. Zięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięba geeft een hoge lob. D`Avanzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soublette bereikt de bal nog maar net als eerste. Soublette draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - limana 2:1

59e minuut.
Yaka onderschept slim de pass. de Paiva Júnior probeert naar een medespeler te passen. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić draait met de bal, schiet en ... Lollino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Appiolatino S.P.Q.R. - limana 2:2

60e minuut.
Kaplár komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Klungelig pakt Yaka de bal. Yaka geeft een lange en hoge pass. Szaj heeft problemen om de bal te vangen. Orrason rent richting de bal. Orrason draait met de bal, schiet en ... Lollino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Grammos heeft problemen om de bal te vangen. de Paiva Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrason rent richting de bal. de Paiva Júnior rent richting de bal. de Paiva Júnior draait met de bal, schiet en ... Lollino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Coposu onderschept slim de pass. Siekiera is nu in balbezit. Orrason onderschept slim de pass. Orrason schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Condorcanqui geeft de bal voor. Orrason springt en kopt de bal. Lollino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Orrason speelt de bal door. Daar is Condorcanqui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condorcanqui passt de bal met de wreef. Orrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrason haalt uit met een fantastische trap. Lollino bokst de bal weg.

73e minuut.
Tiapushkin rent richting de bal. Tiapushkin speelt de bal door. Orrason is nu in balbezit. Orrason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - limana 2:3

73e minuut.
De Irigoyen komt het veld opgelopen. Grignoli komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Yaka geeft een lange en hoge pass. Condorcanqui is nu in balbezit. Condorcanqui passt de bal in één keer door. Orrason rent richting de bal. Orrason schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Yaka geeft een lange en hoge pass. Grignoli kopt de bal weg. De Irigoyen rent richting de bal. de Paiva Júnior is nu in balbezit. de Paiva Júnior haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Irigoyen rent richting de bal. De Irigoyen draait met de bal, schiet en ... Lollino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Condorcanqui geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Zięba de bal. De Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. De Irigoyen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Grignoli met de inworp. Mancipe is nu in balbezit. Mancipe passt de bal in één keer door. Grignoli is nu in balbezit. Grignoli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 64%, limana 36%.
Appiolatino S.P.Q.R. - limana 2:3