Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pincher United Jeszcze Wygramy
G0 PR0 4-4-2 H Tactiek utrzymanko_1
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 32.3
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
average Verdedigen average


8e minuut.
Pancu met de inworp. Baden bereikt de bal nog maar net als eerste. Baden passt de bal met de wreef. Ecker is nu in balbezit. Ecker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Vlachakis passt de bal in één keer door. Koman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickl begaat een overtreding. Pickl krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Gülaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baden verovert de bal door een tackle van achteren. Baden geeft de bal voor. Ecker rent richting de bal. Ecker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Jeszcze Wygramy 0:1

34e minuut.
Mielniczek geeft de bal voor. Klungelig pakt Waksmundzki de bal. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos draait met de bal, schiet en ... Piesiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gülaçar geeft een hoge lob. Zapiec heeft problemen om de bal te vangen. Parraguéz rent richting de bal. Piasecki verovert de bal door een tackle van achteren. Piasecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pincher United - Jeszcze Wygramy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 59%, Jeszcze Wygramy 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pincher United - Jeszcze Wygramy 1:1

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pambudhi komt het veld opgelopen. bin Jamlus komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Barcelos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Djetou komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Koman is nu in balbezit. Koman met een sublieme pass. Djetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Djetou haalt uit met een fantastische trap. bin Jamlus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Jeszcze Wygramy 1:2

65e minuut.
Pambudhi verovert de bal door een tackle van achteren. Pambudhi speelt de bal door. Piasecki rent richting de bal. Piasecki draait met de bal, schiet en ... Piesiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pincher United - Jeszcze Wygramy 2:2

75e minuut.
Grzywa met een sublieme pass. do Carmo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Carmo speelt de bal door. Djetou rent richting de bal. Djetou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Koman rent richting de bal. Koman geeft een hoge lob. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki draait met de bal, schiet en ... Piesiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Jeszcze Wygramy 3:2

80e minuut.
Socol met een snelle inworp. do Carmo is nu in balbezit. do Carmo passt de bal met de wreef. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos haalt uit met een fantastische trap. Piesiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Boer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Conta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 60%, Jeszcze Wygramy 40%.
Pincher United - Jeszcze Wygramy 3:2