Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: BP FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
BP FC Galletto
5-2-1-2(new) Tactiek paolo
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
63.9 gemiddelde waardering 57
uitstekend Schieten solide
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen goed


22e minuut.
Khacheridi met een sublieme pass. Turacı rent richting de bal. Turacı geeft een hoge lob. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolchiş onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba passt de bal zonder na te denken. Pietras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicarić rent richting de bal. Pelicarić haalt uit met een fantastische trap. Laszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Khacheridi speelt de bal door. Ponciano rent richting de bal. Ponciano geeft een lange en hoge pass. Turacı maakt een snoekduik en kopt de bal. Humala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - Galletto 1:0

36e minuut.
Turacı speelt de bal door. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu haalt uit met een fantastische trap. Humala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - Galletto 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP FC 47%, Galletto 53%.
BP FC - Galletto 2:0

46e minuut.
Terrazas komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Nikiporavičius kopt de bal weg. Ponciano speelt de bal door. Turacı heeft problemen om de bal te vangen. Turacı geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Żuchowski kopt de bal weg. Khacheridi geeft een hoge lob. Turacı rent richting de bal. Turacı draait met de bal, schiet en ... Humala probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Juskowiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pinoniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinoniemi speelt de bal door. Turacı heeft problemen om de bal te vangen. Turacı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Ceariba controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Smitka komt het veld opgelopen. Bęben komt het veld opgelopen. Watts komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Turacı geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz kopt de bal weg. Turacı controleert de bal met de borst. Turacı geeft een hoge lob. Ruminkiewicz springt en kopt de bal. Humala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Rodríguez Melenas met de inworp. Khacheridi met een sublieme pass. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı geeft een hoge lob. Ruminkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Humala bokst de bal weg.

75e minuut.
Ruminkiewicz passt de bal zonder na te denken. Turacı heeft problemen om de bal te vangen. Turacı passt de bal zonder na te denken. Terrazas is nu in balbezit. Terrazas haalt uit met een fantastische trap. Humala bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP FC 39%, Galletto 61%.
BP FC - Galletto 2:0