Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 21:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: F.C DIAKATE Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
F.C DIAKATE CROWS FC
attaque 1 Tactiek SS2
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
56.2 gemiddelde waardering 58.1
excellent Schieten excellent
solid Passen formidable
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Mathías tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domínguez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krzysztyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Domínguez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - CROWS FC 1:0

14e minuut.
Myśliszewski met een sublieme pass. Salsamendi speelt de bal door. Klungelig pakt Bresci de bal. Bresci geeft de bal voor. Parkitny maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C DIAKATE - CROWS FC 1:1

17e minuut.
Daar is Matsuo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matsuo geeft de bal voor. Yiğitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - CROWS FC 2:1

21e minuut.
Matyja rent richting de bal. Matyja geeft de bal voor. Yiğitarslan rent richting de bal. Yiğitarslan haalt uit met een fantastische trap. De Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - CROWS FC 3:1

24e minuut.
Bonilla kopt de bal weg. Kingdom bereikt de bal nog maar net als eerste. McManaman onderschept slim de pass. Parkitny rent richting de bal. Parkitny draait met de bal, schiet en ... Martinchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kingdom is nu in balbezit. Kingdom schiet op doel. McManaman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bresci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mathías is nu in balbezit. Cahill rent richting de bal. Cahill probeert naar een medespeler te passen. Parkitny bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkitny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Matsuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsuo geeft een hoge lob. Yiğitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslan schiet op doel. De Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - CROWS FC 4:1

40e minuut.
Mathías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathías geeft een lange en hoge pass. Molina geeft een hoge lob. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka draait met de bal, schiet en ... De Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Matyja rent richting de bal. Matyja geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cahill de bal onder controle te krijgen. Yiğitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C DIAKATE 42%, CROWS FC 58%.
F.C DIAKATE - CROWS FC 4:1

53e minuut.
Muzyka rent richting de bal. Muzyka met een sublieme pass. Yiğitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslan draait met de bal, schiet en ... De Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
McManaman kopt de bal weg. Esmat is nu in balbezit. Yiğitarslan rent richting de bal. Yiğitarslan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - CROWS FC 5:1

56e minuut.
Bresci speelt de bal door. Molina rent richting de bal. Molina geeft een hoge lob. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Muzyka de bal. Muzyka met een sublieme pass. Yiğitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslan draait met de bal, schiet en ... De Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - CROWS FC 6:1

63e minuut.
Bresci met een sublieme pass. Klungelig pakt Tannchen de bal. Yiğitarslan rent richting de bal. Yiğitarslan draait met de bal, schiet en ... De Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Esmat is nu in balbezit. Esmat passt de bal met de wreef. Muzyka rent richting de bal. Muzyka draait met de bal, schiet en ... De Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - CROWS FC 7:1

85e minuut.
Salsamendi passt de bal met de wreef. Bresci geeft een hoge lob. Parkitny rent richting de bal. Parkitny draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bresci geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C DIAKATE 37%, CROWS FC 63%.
F.C DIAKATE - CROWS FC 7:1