Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: tetrahydro Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
tetrahydro Borsuk_SQUAD
check - specific Tactiek 532
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
48 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 23.6
solide Schieten slecht
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Daribyan met een sublieme pass. Rempalski heeft problemen om de bal te vangen. Rempalski geeft de bal voor. Papatya bereikt de bal nog maar net als eerste. Papatya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mielcarski trapt de bal weg van het doel. Daribyan met een sublieme pass. Wodzirej is nu in balbezit. Wodzirej haalt uit met een fantastische trap. Mielcarski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Mielcarski speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Daribyan de bal onder controle te krijgen. Daribyan geeft een hoge lob. Papatya rent richting de bal. Papatya draait met de bal, schiet en ... Mielcarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wodzirej is nu in balbezit. Wodzirej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Borsuk_SQUAD 1:0

9e minuut.
Górniak is nu in balbezit. Daribyan onderschept slim de pass. Daribyan passt de bal met de wreef. Wodzirej bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzirej draait met de bal, schiet en ... Mielcarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Górniak rent richting de bal. Wodzirej verovert de bal door een tackle van achteren. Wodzirej passt de bal in één keer door. Papatya rent richting de bal. Papatya schiet op doel. Mielcarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Rempalski rent richting de bal. Rempalski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Papatya de bal. Papatya schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wodzirej de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Borsuk_SQUAD 2:0

18e minuut.
Kujawiński passt de bal zonder na te denken. Smuda geeft een hoge lob. Górniak heeft problemen om de bal te vangen. Wodzirej rent richting de bal. Wodzirej draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Mielcarski probeert naar een medespeler te passen. Wojciekiewicz kopt de bal weg. Daar is Białgoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papatya is nu in balbezit. Papatya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Borsuk_SQUAD 3:0

22e minuut.
Żywicki rent richting de bal. Papatya verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciekiewicz probeert naar een medespeler te passen. Wodzirej is nu in balbezit. Wodzirej haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Borsuk_SQUAD 4:0

23e minuut.
Białgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Klama is nu in balbezit. Papatya verovert de bal door een tackle van achteren. Papatya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Borsuk_SQUAD 5:0

27e minuut.
Echeto geeft een hoge lob. Wodzirej kopt de bal weg. Klungelig pakt Papatya de bal. Papatya schiet op doel. Mielcarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Agioritis rent richting de bal. Daribyan verovert de bal door een tackle van achteren. Daribyan speelt de bal door. Papatya is nu in balbezit. Papatya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Wodzirej kopt de bal weg. Papatya rent richting de bal. Papatya schiet op doel. Mielcarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dworzyński probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rempalski speelt de bal door. Wodzirej bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzirej passt de bal in één keer door. Papatya rent richting de bal. Papatya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Borsuk_SQUAD 6:0

33e minuut.
Jopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz onderschept slim de pass. Wojciekiewicz geeft de bal voor. Wodzirej rent richting de bal. Wodzirej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Mielcarski trapt de bal weg. Daribyan kopt de bal weg. Papatya rent richting de bal. Papatya draait met de bal, schiet en ... Mielcarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Białgoń rent richting de bal. Papatya onderschept slim de pass. Papatya speelt de bal door. Wodzirej bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzirej haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Księżyc rent richting de bal. Daribyan verovert de bal door een tackle van achteren. Daribyan passt de bal met de wreef. Wodzirej is nu in balbezit. Wodzirej draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Papatya rent richting de bal. Papatya schiet op doel. Mielcarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Borsuk_SQUAD 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 22%, Borsuk_SQUAD 78%.
tetrahydro - Borsuk_SQUAD 7:0

49e minuut.
Rempalski met een sublieme pass. Klungelig pakt Głodowski de bal. Wodzirej rent richting de bal. Wodzirej heeft problemen om de bal te vangen. Wodzirej schiet op doel. Mielcarski bokst de bal weg. Papatya rent richting de bal. Papatya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Borsuk_SQUAD 8:0

51e minuut.
Mielcarski speelt de bal door. Klama kopt de bal weg. Papatya rent richting de bal. Papatya draait met de bal, schiet en ... Mielcarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Borsuk_SQUAD 9:0

53e minuut.
Rempalski is nu in balbezit. Rempalski geeft een hoge lob. Papatya rent richting de bal. Papatya schiet op doel. Dworzyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Borsuk_SQUAD 10:0

53e minuut.
Księżyc is nu in balbezit. Księżyc passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Głodowski de bal. Wodzirej rent richting de bal. Wodzirej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Mielcarski trapt de bal weg. Daribyan kopt de bal weg. Wodzirej bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzirej draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Borsuk_SQUAD 11:0

59e minuut.
Dworzyński geeft een lange en hoge pass. Klama kopt de bal weg. Daribyan met een sublieme pass. Wodzirej bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzirej haalt uit met een fantastische trap. Mielcarski bokst de bal weg. Papatya is nu in balbezit. Papatya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Księżyc rent richting de bal. Wojciekiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciekiewicz passt de bal in één keer door. Papatya is nu in balbezit. Papatya draait met de bal, schiet en ... Mielcarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rempalski zal de hoekschop nemen. Papatya krijgt zijn hoofd ertegen. Mielcarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Borsuk_SQUAD 12:0

66e minuut.
Klungelig pakt Rempalski de bal. Rempalski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wodzirej de bal. Wodzirej draait met de bal, schiet en ... Mielcarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Borsuk_SQUAD 13:0

67e minuut.
Białgoń trapt de bal weg. Daribyan kopt de bal weg. Księżyc rent richting de bal. Papatya onderschept slim de pass. Papatya geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dworzyński met een harde bal richting middenveld. Żywicki kopt de bal weg. Daar is Echeto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agioritis onderschept slim de pass. Agioritis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Simonet komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daribyan geeft een lange en hoge pass. Simonet heeft problemen om de bal te vangen. Klama bereikt de bal nog maar net als eerste. Papatya onderschept slim de pass. Papatya geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Górniak rent richting de bal. Wojciekiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciekiewicz met een sublieme pass. Wodzirej bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzirej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dalkiewicz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kujawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wodzirej de bal onder controle te krijgen. Papatya rent richting de bal. Papatya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciekiewicz probeert naar een medespeler te passen. Papatya is nu in balbezit. Papatya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Żywicki rent richting de bal. Smuda verovert de bal door een tackle van achteren. Smuda geeft een lange en hoge pass. Wodzirej is nu in balbezit. Wodzirej schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Borsuk_SQUAD 14:0

84e minuut.
Wojciekiewicz geeft een hoge lob. Kujawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński met een sublieme pass. Wodzirej bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzirej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Żywicki probeert naar een medespeler te passen. Klama bereikt de bal nog maar net als eerste. Klama geeft een lange en hoge pass. Wodzirej heeft problemen om de bal te vangen. Wodzirej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Daribyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echeto is nu in balbezit. Echeto probeert naar een medespeler te passen. Wodzirej is nu in balbezit. Wodzirej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Wojciekiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciekiewicz passt de bal zonder na te denken. Papatya is nu in balbezit. Papatya schiet op doel. Mielcarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Borsuk_SQUAD 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 18%, Borsuk_SQUAD 82%.
tetrahydro - Borsuk_SQUAD 15:0