Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-02 10:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Sodininkas Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
Sodininkas Iskra Wyszyny
sodas-3 Tactiek 4 2 2 2
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
38.5 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Inczewski onderschept slim de pass. Inczewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Recio de bal. Recio geeft de bal voor. Defour maakt een snoekduik en kopt de bal. Basiaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Dobek rent richting de bal. Dobek passt de bal in één keer door. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal in één keer door. Nedeljkov geeft een lange en hoge pass. Basiaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Defour is nu in balbezit. Defour schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - Iskra Wyszyny 0:1

15e minuut.
Sitniewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wieprzęć de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nedeljkov neemt de hoekschop. Sitniewski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Lăzăroiu geeft een hoge lob. Wieprzęć heeft problemen om de bal te vangen. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - Iskra Wyszyny 0:2

44e minuut.
van Schijndel onderschept slim de pass. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel verovert de bal door een tackle van achteren. van Schijndel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doeltrap. Ligeirinho komt het veld opgelopen. Baj komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sodininkas 63%, Iskra Wyszyny 37%.
Sodininkas - Iskra Wyszyny 0:2

47e minuut.
Recio bereikt de bal nog maar net als eerste. Recio geeft de bal voor. Čečekovas onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nedeljkov zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Wieprzęć, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nedeljkov zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Inworp. Luntz komt het veld opgelopen. Bałdys komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Recio geeft een lange en hoge pass. Pufleanu probeert de bal met de borst te controleren. Defour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałdys rent richting de bal. Bałdys haalt uit met een fantastische trap. Basiaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Recio geeft de bal voor. Daar is Cirilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedeljkov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Čečekovas de bal. Basiaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Recio stond buitenspel. Tapar komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Damian trapt de bal weg van het doel. Oliva kopt de bal weg. Klungelig pakt van Schijndel de bal. van Schijndel schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak passt de bal in één keer door. Chấn Phong is nu in balbezit. van Schijndel verovert de bal door een tackle van achteren. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. Damian bokst de bal weg.

86e minuut.
Nedeljkov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pufleanu de bal. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar onderschept slim de pass. Tapar schiet op doel. Basiaga bokst de bal weg.

87e minuut.
Nedeljkov passt de bal in één keer door. Recio rent richting de bal. Recio passt de bal met de wreef. Defour is nu in balbezit. Defour schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - Iskra Wyszyny 0:3

88e minuut.
Defour speelt de bal door. Recio bereikt de bal nog maar net als eerste. Recio geeft de bal voor. Defour bereikt de bal nog maar net als eerste. Defour haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sodininkas 63%, Iskra Wyszyny 37%.
Sodininkas - Iskra Wyszyny 0:3