Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Miedziana Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
huana team Phoenix United
słaba c 1 atak Tactiek CF X
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
55.1 gemiddelde waardering 54.6
goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Włosek met de inworp. Eprhaim rent richting de bal. Eprhaim geeft een lange en hoge pass. Rolnik krijgt zijn hoofd ertegen. Dicu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - Phoenix United 1:0

13e minuut.
Patriarca passt de bal zonder na te denken. Vanbogaert probeert naar een medespeler te passen. Hanzl rent richting de bal. Hanzl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
huana team - Phoenix United 1:1

21e minuut.
Ramazanoğlu speelt de bal door. Patriarca is nu in balbezit. Patriarca geeft een lange en hoge pass. Daar is Humer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 54%, Phoenix United 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
huana team - Phoenix United 1:1

50e minuut.
Vanbogaert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łubikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubikowski geeft een lange en hoge pass. Humer bereikt de bal nog maar net als eerste. Humer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Humer rent richting de bal. Humer schiet op doel. Walewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - Phoenix United 1:2

57e minuut.
Gręda met een sublieme pass. Eprhaim probeert de bal met de borst te controleren. Łubikowski rent richting de bal. Hanzl rent richting de bal. Hanzl schiet op doel. Walewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Rostás is nu in balbezit. Vanbogaert is nu in balbezit. Vanbogaert probeert naar een medespeler te passen. Hanzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzl draait met de bal, schiet en ... Walewski bokst de bal weg.

70e minuut.
Gręda rent richting de bal. Łubikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łubikowski geeft een hoge lob. Humer maakt een snoekduik en kopt de bal. Walewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - Phoenix United 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 52%, Phoenix United 48%.
huana team - Phoenix United 1:3