Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 22:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: LA OllA PoPeRA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
La PoP MAChiNE Magia FC
TrAiNinG GoT Tactiek Probando
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
59.4 gemiddelde waardering 66.2
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


9e minuut.
Buitenspel voor Wijnhard. Goede buitenspelval van de verdediging. Kitowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg geeft de bal voor. Fortaleza krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitchell is nu in balbezit. Sopó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fortaleza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortaleza schiet op doel. Sopó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Magia FC 1:0

12e minuut.
Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg met een sublieme pass. Fortaleza is nu in balbezit. Fortaleza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Magia FC 2:0

17e minuut.
Wijnhard passt de bal zonder na te denken. Rama is nu in balbezit. Wijnhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Rama bereikt de bal nog maar net als eerste. Rama draait met de bal, schiet en ... Króliczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Inworp. Chiţac met een snelle inworp. Palomino probeert naar een medespeler te passen. Cruche bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruche draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Magia FC 2:1

21e minuut.
Bertuol bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertuol geeft een hoge lob. Weening kopt de bal weg. Hoksa geeft een hoge lob. Mitchell maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Magia FC 3:1

22e minuut.
Fortaleza rent richting de bal. Fortaleza probeert naar een medespeler te passen. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg geeft een lange en hoge pass. Mitchell heeft problemen om de bal te vangen. Sopó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Sopó trapt de bal weg. Hoksa kopt de bal weg. Harasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortaleza verovert de bal door een tackle van achteren. Fortaleza schiet op doel. Sopó bokst de bal weg.

31e minuut.
Palomino geeft een hoge lob. Cruche rent richting de bal. Jackowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cruche raakt geblesseerd tijdens het duel. Wijnhard kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Króliczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Sopó trapt de bal weg van het doel. Weening kopt de bal weg. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ... Sopó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La PoP MAChiNE 47%, Magia FC 53%.
La PoP MAChiNE - Magia FC 3:1

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rama stond buitenspel. Bertuol neemt vlug de vrije trap. Fortaleza kopt de bal weg. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Manaryan geeft de bal voor. Rama kopt de bal weg. Cruche is nu in balbezit. Cruche schiet op doel. Króliczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bertuol is nu in balbezit. Guelfi onderschept slim de pass. Guelfi geeft de bal voor. Rama is nu in balbezit. Rama haalt uit met een fantastische trap. Króliczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Innocenti kopt de bal weg. Bertuol rent richting de bal. Bertuol probeert naar een medespeler te passen. Weening geeft de bal voor. Mitchell maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Fortaleza onderschept slim de pass. Fortaleza passt de bal met de wreef. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell draait met de bal, schiet en ... Sopó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Magia FC 4:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urdinarán komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Hoksa is nu in balbezit. Hoksa speelt de bal door. Klungelig pakt Dyhrberg de bal. Dyhrberg geeft de bal voor. Fortaleza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Magia FC 5:1

66e minuut.
Bertuol bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertuol geeft een lange en hoge pass. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Magia FC 6:1

70e minuut.
Manaryan onderschept slim de pass. Tauch speelt de bal door. Wijnhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnhard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Magia FC 6:2

72e minuut.
Bertuol rent richting de bal. Bertuol passt de bal zonder na te denken. Cruche is nu in balbezit. Cruche haalt uit met een fantastische trap. Króliczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Magia FC 6:3

77e minuut.
Weening met een sublieme pass. Daar is Dyhrberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyhrberg passt de bal zonder na te denken. Fortaleza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortaleza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi geeft een lange en hoge pass. Toneira probeert de bal aan de voet te houden. Rama rent richting de bal. Rama schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Manaryan geeft een lange en hoge pass. Wijnhard kopt de bal weg. Toneira rent richting de bal. Cruche rent richting de bal. Cruche draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rama rent richting de bal. Rama haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Wijnhard controleert de bal met de borst. Kitowski rent richting de bal. Wijnhard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wijnhard krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La PoP MAChiNE 52%, Magia FC 48%.
La PoP MAChiNE - Magia FC 6:3